Arrd1337 3 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Witam gdy mam kod spawn 1 of zombie at location of player to spawnuje od vilagerow do baby zombie a jak zrobic by spawnowalo tylko normalnego zombie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 6 minut temu, Arrd1337 napisał: Witam gdy mam kod spawn 1 of zombie at location of player to spawnuje od vilagerow do baby zombie a jak zrobic by spawnowalo tylko normalnego zombie Szczerze nie spotkałem się wcześniej z takim problemem? Na której wersji Skripta operujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arrd1337 3 Opublikowano 3 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 2.2-dev23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Teraz, Arrd1337 napisał: 2.2-dev23 Czy masz możliwość przejścia na nowszą wersję Skripta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arrd1337 3 Opublikowano 3 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 (edytowane) Niestety nie Probowalem ale to nie ten problem Da sie to zrobic? Edytowane 3 grudnia 2020 przez Arrd1337 Łączę posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arrd1337 3 Opublikowano 3 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 otoz nie ma zadnej opcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Próbowałeś: spawn adult zombie at location of player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arrd1337 3 Opublikowano 3 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 @CoffeIn04 to juz mam teraz rozwiaz problem z villager zombie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 6 godzin temu, Arrd1337 napisał: otoz nie ma zadnej opcji? Może ten kod rozwiąże twój problem? spawn adult zombie at location of player while last spawned entity is zombie villager: teleport last spawned entity to location at (0, -100, 0) in player's world spawn adult zombie at location of player Sprawdza czy ostatnio zrespione entity to villager zombie. Jeżeli nie, teleportuje go pod mapę (co powoduje jego śmierć), a następnie spawnuje nowego zombie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 A nie łatwiej by było po prostu kill last spawned entity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arrd1337 3
Witam gdy mam kod
spawn 1 of zombie at location of player
to spawnuje od vilagerow do baby zombie
a jak zrobic by spawnowalo tylko normalnego zombie
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi