poprosturudy 1 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 (edytowane) Witam, wiem że temat jest nie zrozumiały chodzi mi o coś takiego format slot 1 of player with 1 of Grass Block to run "eco take %player% 1" <--- i tu chodzi mi o to aby jeszcze dodatkowo dawało jakiś blok Edytowane 2 grudnia 2020 przez xNightPower_ Kod umieszczaj w code. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, poprosturudy napisał: Witam, wiem że temat jest nie zrozumiały chodzi mi o coś takiego format slot 1 of player with 1 of Grass Block to run "eco take %player% 1" <--- i tu chodzi mi o to aby jeszcze dodatkowo dawało jakiś blok Nie lubię SkQuery ze względu na duże ograniczenia oraz bugowanie, polecam Skript w celu tworzenia GUI. Musiałbyś utworzyć własną komendę, która by wywoływała komendę oraz dawało blok. Następnie użyłbyś tej komendy w formatowaniu slotu. Edytowane 2 grudnia 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 7 minut temu, poprosturudy napisał: Witam, wiem że temat jest nie zrozumiały chodzi mi o coś takiego format slot 1 of player with 1 of Grass Block to run "eco take %player% 1" <--- i tu chodzi mi o to aby jeszcze dodatkowo dawało jakiś blok Zrobisz to przy użyciu lambd, proszę poczytaj sobie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 CoFFeIN04 619 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 (edytowane) Aby to zrobić możesz stworzyć dodatkową komendę, np. command /dwiekomendy: trigger: execute player command "/komenda1" execute player command "/komenda2" albo tak jak @PanMaruda, ale poradnik nieco stary i możesz nie zrozumieć Edytowane 2 grudnia 2020 przez CoFFeIN04 poprosturudy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
poprosturudy 1
Witam, wiem że temat jest nie zrozumiały chodzi mi o coś takiego
<--- i tu chodzi mi o to aby jeszcze dodatkowo dawało jakiś blok
Edytowane przez xNightPower_Kod umieszczaj w code.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi