SkrytyZiomus 3 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Witam, prsoze o pomoc z tym by dla gracza dawalo losowy skin w taki sposob execute console command "skin set [LOSOWY SKIN]" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Teraz, SkrytyZiomus napisał: Witam, prsoze o pomoc z tym by dla gracza dawalo losowy skin w taki sposob Co jest podawane jako argument 2, tam gdzie wstawiłeś "[LOSOWY SKIN]"? Jakiś ciąg losowych znaków? Identyfikator/nazwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkrytyZiomus 3 Opublikowano 2 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 3 minuty temu, Kormic napisał: Co jest podawane jako argument 2, tam gdzie wstawiłeś "[LOSOWY SKIN]"? Jakiś ciąg losowych znaków? Identyfikator/nazwa? Nic, dalem przyklad jak to ma wygladac. no chyba ze jakos innaczej ktos zrobi to luz ale chcialem pokazac mniejwiecej o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Teraz, SkrytyZiomus napisał: Nic, dalem przyklad jak to ma wygladac. no chyba ze jakos innaczej ktos zrobi to luz ale chcialem pokazac mniejwiecej o co mi chodzi. Co tam się wstawia w miejsce argumentu 2? Odpowiedz na te proste pytanie. Jak mam to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkrytyZiomus 3 Opublikowano 2 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Nie wiem jak to zrobic, nic sie nie wstawia napisalem przyklad bo generalnie to jest skin set nick by ustawic jakiegos gracza skin. Lub moze jakis inny plugin by graczowi ktory wlaczy /incognito dostaje losowy skin? Łączę posty. PanMaruda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 619 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 on command "/incognito": set {_} to "Bremu" or "skkf" or "Idiota" or "needyou" or "minecraftblow" or "VerUu" or "ExTazer" or "Husiek" or "czoklecik" or "uglybad" or "KubekPL" execute console command "skin set %player% %{_}%" Buggy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SkrytyZiomus 3
Witam, prsoze o pomoc z tym by dla gracza dawalo losowy skin w taki sposob
execute console command "skin set [LOSOWY SKIN]"
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi