poprosturudy 1 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Tak Jak W Temacie, tzn,. Po Wpisaniu /kit wyświetla sie gui z kitami i np kit gracz jest co 3 dni. Głównie chodzi mi o ten czas jak sprawdzić czy gracz wziął kit i jak sprawdzić ile zostało do odebrnia kitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Teraz, poprosturudy napisał: Tak Jak W Temacie, tzn,. Po Wpisaniu /kit wyświetla sie gui z kitami i np kit gracz jest co 3 dni. Głównie chodzi mi o ten czas jak sprawdzić czy gracz wziął kit i jak sprawdzić ile zostało do odebrnia kitu? Definiujesz własną komendę, otwierasz graczowi przy wykonaniu GUI. Ustawiasz odpowiednie sloty w GUI na takie jakie chcesz. Nasłuchujesz do eventu 'on inventory click', sprawdzasz nazwę GUI, sprawdzasz czy gracz nie kliknął swojego inventory, anulujesz event. W zależności od klikniętego slotu definiujesz daną akcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 poprosturudy 1 Opublikowano 1 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: Definiujesz własną komendę, otwierasz graczowi przy wykonaniu GUI. Ustawiasz odpowiednie sloty w GUI na takie jakie chcesz. Nasłuchujesz do eventu 'on inventory click', sprawdzasz nazwę GUI, sprawdzasz czy gracz nie kliknął swojego inventory, anulujesz event. W zależności od klikniętego slotu definiujesz daną akcję. a jeśli ustawie cooldown kitu w essentialsie to konsola go zignoruje czy jeśli zamknę gui z komendą /kit gracz to gracz dostanie kit gracz i będzie miał cooldown 3 dni który ustawiłem w essentialsie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 618 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 (edytowane) w tym temacie masz dodatek do tworzenia gui i przykładowe wykorzystanie go do stworzenia kitu w gui z opóźnieniem... Edytowane 1 grudnia 2020 przez PanMaruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 CoFFeIN04 658 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 6 godzin temu, poprosturudy napisał: a jeśli ustawie cooldown kitu w essentialsie to konsola go zignoruje czy jeśli zamknę gui z komendą /kit gracz to gracz dostanie kit gracz i będzie miał cooldown 3 dni który ustawiłem w essentialsie? Jeśli ustawisz cooldown w Essentials to nie będziesz musiał dodawać dodatkowego cooldownu w Skript. Jeśli natomiast twoja komenda /kit jest w Skrypcie, to możesz użyć tego efektu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! command /nick : cooldown: 3 days trigger: if length of arg-1 is more than 16: # Zabezpiecza, aby cooldown nie został "naliczony" w przypadku niepoprawnego uzycia komendy. Aby wstawic swoj warunek po prostu zmien linie wyzej ;) cancel the cooldown stop #co ma sie dziac po poprawnym wpisaniu komendy set the player's display name to arg-1 poprosturudy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
poprosturudy 1
Tak Jak W Temacie, tzn,. Po Wpisaniu /kit wyświetla sie gui z kitami i np kit gracz jest co 3 dni. Głównie chodzi mi o ten czas jak sprawdzić czy gracz wziął kit i jak sprawdzić ile zostało do odebrnia kitu?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi