Nefiu 2 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Witam, jak zrobić własny tab skriptem ??? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1824 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Teraz, Nefiu napisał: Witam, jak zrobić własny tab skriptem ??? z góry dziękuję Nie, po prostu nie. Nie rób tego Skriptem. Zrób to pluginem TAB od Neznamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nefiu 2 Opublikowano 1 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: Nie, po prostu nie. Nie rób tego Skriptem. Zrób to pluginem TAB od Neznamy. Ja nie chcę tego robić skryptem tylko chce tak się dowiedzieć jaka jest składnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 618 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 7 godzin temu, Nefiu napisał: Ja nie chcę tego robić skryptem tylko chce tak się dowiedzieć jaka jest składnie... Jednakże polecam na przyszłość wpisać przed dodaniem tematu na forum w Google swojego pytania - "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nefiu 2
Witam,
jak zrobić własny tab skriptem ???
z góry dziękuję
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi