poprosturudy 1 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Wie Ktoś Może Jak Zrobić Aby Np Jeśli Gracz odbierze KIta To Dopiero Po 3 Dniach Może Go Ponownie Odebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2 PanMaruda 617 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, poprosturudy napisał: Wie Ktoś Może Jak Zrobić Aby Np Jeśli Gracz odbierze KIta To Dopiero Po 3 Dniach Może Go Ponownie Odebrać? tak, ja wiem - najprościej to by było dodać zwykłe opóźnienie trzydniowe do kitów standardowo już chyba brak podstawowych informacji i niezgodność posta z regulaminem... Edytowane 1 grudnia 2020 przez PanMaruda Kormic i poprosturudy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 poprosturudy 1 Opublikowano 1 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 19 minut temu, PanMaruda napisał: tak, ja wiem - najprościej to by było dodać zwykłe opóźnienie trzydniowe do kitów To Znaczy? Sorka Ale Nie Znam SIę Zbyt Bardzo Na Skryptach 11 minut temu, PanMaruda napisał: To znaczy że masz uzupełnić temat. Sorka Ale Nie Znam Się Zbyt Bardzo Na Wróżeniu Z Fusów I Nie Potrafię Bez Podstawowych Informacji Podać Czegokolwiek Sensownego. Mam Ci Pokazać W Jakim Formacie Powinien Być Twój Post? I Nie Musisz Pisać Każdego Słowa Wielką Literą Bo To Źle Wygląda. No możesz mi pokazać 9 minut temu, Kormic napisał: W takim razie zalecam naukę zasad i składni Skripta. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak bym zrobił twój skrypt? Przy próbie odbioru sprawdzał czy zmienna z czasem odbioru jest ustawiona, jeżeli tak to sprawdzamy czy różnica między czasem obecnym a czasem w zmiennej wynosi ponad lub dokładnie 3 dni. Jeżeli wynosi mniej to wysyłamy do gracza wiadomość, że nie może odebrać kitu i zatrzymujemy skrypt. Poza blokiem pierwszego warunku (dalej w kodzie) ustawiamy wcześniej wspomnianą zmienną na obecny czas i dajemy graczowi przedmioty z kitu. Mógł byś mi napisać jakiś skrypt pokazowy na szybko? z góry dzięki Łączę posty Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 617 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Teraz, poprosturudy napisał: To Znaczy? Sorka Ale Nie Znam SIę Zbyt Bardzo Na Skryptach To znaczy że masz uzupełnić temat. Sorka Ale Nie Znam Się Zbyt Bardzo Na Wróżeniu Z Fusów I Nie Potrafię Bez Podstawowych Informacji Podać Czegokolwiek Sensownego. Mam Ci Pokazać W Jakim Formacie Powinien Być Twój Post? I Nie Musisz Pisać Każdego Słowa Wielką Literą Bo To Źle Wygląda. poprosturudy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1824 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Teraz, poprosturudy napisał: To Znaczy? Sorka Ale Nie Znam SIę Zbyt Bardzo Na Skryptach W takim razie zalecam naukę zasad i składni Skripta. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak bym zrobił twój skrypt? Przy próbie odbioru sprawdzał czy zmienna z czasem odbioru jest ustawiona, jeżeli tak to sprawdzamy czy różnica między czasem obecnym a czasem w zmiennej wynosi ponad lub dokładnie 3 dni. Jeżeli wynosi mniej to wysyłamy do gracza wiadomość, że nie może odebrać kitu i zatrzymujemy skrypt. Poza blokiem pierwszego warunku (dalej w kodzie) ustawiamy wcześniej wspomnianą zmienną na obecny czas i dajemy graczowi przedmioty z kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 9 minut temu, poprosturudy napisał: Mógł byś mi napisać jakiś skrypt pokazowy na szybko? z góry dzięki Masz na stronie, którą podesłałem, taki dział "Odstępy czasowe". Przeczytaj go sobie i zobacz czy będziesz w stanie to zrobić. Pokaż co ci z tego wyjdzie i cię ewentualnie nakieruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 617 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Teraz, poprosturudy napisał: No możesz mi pokazać Po pierwsze tytuł - zamiast ogólnikowego 'kity w gui' powinieneś sprecyzować na 'dodanie opóźnienia do kitów w gui' Po drugie miejsce posta - w dziale pytań i problemów piszemy jak sama nazwa wskazuje pytania i problemy - twój post jest zleceniem - zlecasz dodanie opóźnienia do kitów Przywitanie [Dzień dobry|Witam|Czołem] Opis sytuacji, problemu, oczekiwań, np. Posiadam skrypt na kity w gui i chciałbym aby ktoś dodał do niego opóźnienie, aby gracz mógł używać go jedynie raz na 3 dni Chciałbym aby ktoś napisał dla mnie skrypt na kity w gui otwieranego komendą - tutaj opis tego gui, np. taka nazwa, taki rozmiar, kit o takiej nazwie z taką zawartością z takim opóźnieniem umieszczony na takim slocie w gui kod skryptu umieszczony w code albo w serwisie code.skript lub pastebin jeżeli skrypt został pobrany z internetu to podajesz link do oryginalnego tematu / strony informacje o serwerze: wersja serwera silnik serwera wersja skripta plugin do zarządzania gui i jego wersja inne wartościowe informacje, oczekiwania opcjonalnie przewidywane wynagrodzenie za zlecenie zakończenie, pożegnanie ewentualna prośba, np. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 mocus 0 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 W dniu 1.12.2020 o 12:55, poprosturudy napisał: Wie Ktoś Może Jak Zrobić Aby Np Jeśli Gracz odbierze KIta To Dopiero Po 3 Dniach Może Go Ponownie Odebrać? Zależy, czy chodzi ci o skrypt, jeśli tak to możesz zrobić takie coś (To tylko przykład) command kitgracz: cooldown: 60 minutes cooldown message: &6>> &c&lJeszcze nie mozesz uzyc tej komendy! permission: sk.gracz trigger: give stone sword of sharpness 2, unbreaking 1 to player give iron pickaxe of efficiency 3, unbreaking 2 to player give shield to player give 32 cooked beef to player send "&6>> &e&lOdebrales zestaw pomyslnie!" CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
poprosturudy 1
Wie Ktoś Może Jak Zrobić Aby Np Jeśli Gracz odbierze KIta To Dopiero Po 3 Dniach Może Go Ponownie Odebrać?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi