Skocz do zawartości
  • 0

Skrypt na antylogout

DeepesT

Pytanie

Witam czy może ktoś napisać skrypt na Antylogout działanie skryptu jak gracz uderzy gracza to będzie antylogout w postaci Bossbar o Nazwie Antylogout u obu uczestników walki czym dalej jestesmy od uczestnika walki czym szybciej odmierza bossbar do końca walki w trakcie walki nie można używać komend oprócz /helpop i jak gracz wyjdzie podczas walki to zginie i dostanie tempbana na 1h za Logout podczas Walki i czy można zrobić tak iż jak uderzysz moba agresywnego to masz antylogout i nie możesz się wylogować jak się wylogujesz to giniesz i tyle i jak zeskoczysz z większej wysokości to masz też Antylogouta który się szybko zmniejsza ? Dziękuję za Pomoc 

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
1 minutę temu, DeepesT napisał:

Witam czy może ktoś napisać skrypt na Antylogout działanie skryptu jak gracz uderzy gracza to będzie antylogout w postaci Bossbar o Nazwie Antylogout u obu uczestników walki czym dalej jestesmy od uczestnika walki czym szybciej odmierza bossbar do końca walki w trakcie walki nie można używać komend oprócz /helpop i jak gracz wyjdzie podczas walki to zginie i dostanie tempbana na 1h za Logout podczas Walki i czy można zrobić tak iż jak uderzysz moba agresywnego to masz antylogout i nie możesz się wylogować jak się wylogujesz to giniesz i tyle i jak zeskoczysz z większej wysokości to masz też Antylogouta który się szybko zmniejsza ? Dziękuję za Pomoc 

tak, wszystko da się zrobić - pytanie tylko czy masz zamiar za to zapłacić, i jeżeli tak to ile?

• 0
39 minut temu, DeepesT napisał:

Może ci się wydać śmieszne to, co mój przyjaciel, PanMaruda napisał, ale skrypt jest na tyle skomplikowany, że tutaj trzeba by długo popracować nad wydajnością skryptu (zwłaszcza mam na myśli ten fragment z szybszym zmniejszaniem się bossbara w miarę oddalania się od przeciwnika).

Dodatkowo nie opisałeś tego "przelicznika" podczas antylogoutu. Jak ma dokładnie wyglądać antylogout podczas walki z agresywnym mobem? Rozumiem, że gdy ciebie uderzy mob, to nie ma antylogoutu, tak? Co ma oznaczać upadek z "większej wysokości"?

Edytowane przez Kormic

• 0
18 minut temu, Kormic napisał:

Może ci się wydać śmieszne to, co mój przyjaciel, PanMaruda napisał, ale skrypt jest na tyle skomplikowany, że tutaj trzeba by długo popracować nad wydajnością skryptu (zwłaszcza mam na myśli ten fragment z szybszym zmniejszaniem się bossbara w miarę oddalania się od przeciwnika.

Dodatkowo nie opisałeś tego "przelicznika" podczas antylogoutu. Jak ma dokładnie wyglądać antylogout podczas walki z agresywnym mobem? Rozumiem, że gdy ciebie uderzy mob, to nie ma antylogoutu, tak? Co ma oznaczać upadek z "większej wysokości"?

Rozumiem co Pan Maruda Napisał i nie mam tego za złe a raczej jestem człowiekiem i rozumiem za prace otrzymuję się Wynagrodzenie :) Gdy gracz uderzy moba to jest Antylogout ale gdy mob uderzy gracza to już nie ma i upadek z wysokosci np jak goni ciebie gracz i ty skaczesz np z 3-4 kratek albo z większej wysokości to masz antylogouta i jak wyjdziesz to tylko umierasz 

Edytowane przez DeepesT