XpediiXII 1 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Cześć! Potrzebuje Skrypt Który Bedzie Działać Tylko W Danym Swiecię Chce Zrobić Tak Że Gdy Ktoś Zniszczy Horusa On Znowu Sie Odnawia Ten Blok Od Ktorego Sie Zaczyna Wiecie Jak Cos Takiego Zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Teraz, XpediiXII napisał: Cześć! Potrzebuje Skrypt Który Bedzie Działać Tylko W Danym Swiecię Chce Zrobić Tak Że Gdy Ktoś Zniszczy Horusa On Znowu Sie Odnawia Ten Blok Od Ktorego Sie Zaczyna Wiecie Jak Cos Takiego Zrobic? Nie rozumiem, blok od którego się zaczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XpediiXII 1 Opublikowano 29 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 13 minut temu, Kormic napisał: Nie rozumiem, blok od którego się zaczyna? Chorus Flower On Idzie W Gore. I Potrzebuje Ze Gdy Sie Zniszczy Calego Horusa On Sie Odnawia 12 minut temu, XpediiXII napisał: Chorus Flower On Idzie W Gore. I Potrzebuje Ze Gdy Sie Zniszczy Calego Horusa On Sie Odnawia 13 minut temu, Kormic napisał: Nie rozumiem, blok od którego się zaczyna? Oto Mi Ogolnie Chodzi Swoje wypowiedzi staraj się zamieszczać w jednym poście, nie w trzech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 59 minut temu, XpediiXII napisał: Chorus Flower On Idzie W Gore. I Potrzebuje Ze Gdy Sie Zniszczy Calego Horusa On Sie Odnawia Dobra, chyba zrozumiałem. Musisz ustawić ten zniszczony chorus na nowy chorus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XpediiXII 1 Opublikowano 29 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 2 minuty temu, Kormic napisał: Dobra, chyba zrozumiałem. Musisz ustawić ten zniszczony chorus na nowy chorus. tylko jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Teraz, XpediiXII napisał: tylko jak Używasz eventu 'on break', sprawdzasz w warunku event-block (to musi być albo chorus plant, albo chorus flower, nie pamiętam które) i ustawiasz go na nowy chorus (chorus flower). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XpediiXII 1 Opublikowano 29 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Teraz, Kormic napisał: Używasz eventu 'on break', sprawdzasz w warunku event-block (to musi być albo chorus plant, albo chorus flower, nie pamiętam które) i ustawiasz go na nowy chorus (chorus flower). Ugh Moglbym Dostac Kod Bo Tak Srednio Wiem Jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 Kormic 1824 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 4 minuty temu, XpediiXII napisał: Ugh Moglbym Dostac Kod Bo Tak Srednio Wiem Jak... Jeżeli chcesz dostać gotowy kod, należało wątek założyć w dziale Zlecenia. Dlaczego sam nie spróbujesz? To są jedynie 3 linijki... składają się na nie event, warunek sprawdzający event-block oraz ustawianie event-blocku na chorus. CoFFeIN04 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 CoFFeIN04 614 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Godzinę temu, XpediiXII napisał: Ugh Moglbym Dostac Kod Bo Tak Srednio Wiem Jak... on break: if event-block is chorus plant: set event-block to chorus flower Kormic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XpediiXII 1 Opublikowano 30 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 13 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: on break: if event-block is chorus plant: set event-block to chorus flower Bardzo Dziekuje KC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
XpediiXII 1
Cześć! Potrzebuje Skrypt Który Bedzie Działać Tylko W Danym Swiecię
Chce Zrobić Tak Że Gdy Ktoś Zniszczy Horusa On Znowu Sie Odnawia Ten Blok Od Ktorego Sie Zaczyna
Wiecie Jak Cos Takiego Zrobic?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi