efnrkgtrgtyr 0 Opublikowano 28 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 (edytowane) Witam chciałbym aby ktoś mi poprawił ten skrypt Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 28 listopada 2020 przez xAxee Daje na code.skript Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 28 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 (edytowane) Nie ma żadnych błędów, co tu poprawiać? Spoiler kurca jednak jest co poprawiać, od linijki 7 daj dwa taby więcej Edytowane 28 listopada 2020 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 28 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 Teraz, efnrkgtrgtyr napisał: Witam chciałbym aby ktoś mi poprawił ten skrypt Wystarczy, że przesuniesz linijki od 7 do 11 o dwa wcięcia w prawo, wtedy warn zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 efnrkgtrgtyr 0 Opublikowano 28 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 7 minut temu, Kormic napisał: Wystarczy, że przesuniesz linijki od 7 do 11 o dwa wcięcia w prawo, wtedy warn zniknie. Dzięki, temat to zaknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
efnrkgtrgtyr 0
Witam chciałbym aby ktoś mi poprawił ten skrypt
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Daje na code.skript
Notatka dodana przez xAxee
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi