DeepesT 10 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Witam nie mam pojęcia czemu z cobblex nie dropi mi trzcina cukrowa jest zapisana w skrypcie i jest wiadomość jak ktoś trafi z cobblex na trzcinę ale trzcina nie wylatuję proszę o pomoc Z góry Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktorm12 104 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Podaj kod skryptu, bo tak w ciemno to ci nikt nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 1 minutę temu, DeepesT napisał: Witam nie mam pojęcia czemu z cobblex nie dropi mi trzcina cukrowa jest zapisana w skrypcie i jest wiadomość jak ktoś trafi z cobblex na trzcinę ale trzcina nie wylatuję proszę o pomoc Z góry Dziękuję Bez kodu na pewno będziemy znali przyczynę błędu, bez cienia wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 24 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 2 minuty temu, Kormic napisał: Bez kodu na pewno będziemy znali przyczynę błędu, bez cienia wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktorm12 104 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Spróbuj ustawić w każdej opcji ilość: Spróbuj coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam nie mam pojęcia czemu z cobblex nie dropi mi trzcina cukrowa jest zapisana w skrypcie i jest wiadomość jak ktoś trafi z cobblex na trzcinę ale trzcina nie wylatuję proszę o pomoc Z góry Dziękuję
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi