vexxxiang 0 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 (edytowane) Po dodaniu "to all players" do 3 i 4 linijki z send ,gdy próbuje wpisać komendę w minecraft pisze ze nie znaleziono komendy(każe mi wpisać /help) Próbowałem nawet zrobić z loop all players i potem na koncu to loop players... to samo Edytowane 23 listopada 2020 przez vexxxiang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 5 minut temu, vexxxiang napisał: Po dodaniu "to all players" do 2 i 3 linijki z send ,gdy próbuje wpisać komendę w minecraft pisze ze nie znaleziono komendy(każe mi wpisać /help) Próbowałem nawet zrobić z loop all players i potem na koncu to loop players... to samo Czy próbówałeś użyć 'send formatted'? Którą posiadasz wersję Skripta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexxxiang 0 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 (edytowane) 5 minut temu, Kormic napisał: Czy próbówałeś użyć 'send formatted'? Którą posiadasz wersję Skripta? wersja skript 2.5... po użyciu send formatted nic sie nie zmienia nadal mam ze nie wykryto komendy po użyciu send formatted bez to all players zachowuje sie tak samo jak send z to all players i z tym send formated zauważyłem że inna komenda nad komendą /vote działa a te co sa po nizej nie Edytowane 23 listopada 2020 przez vexxxiang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 618 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Pewnie masz zły silnik - np. bukkit albo spigot - powinieneś mieć paper lub tuinity Pewnie masz złą wersję skripta dla twojej wersji mc - przykładowo - za stara wersja skripta (2.1.2, 2.2) na serwerze 1.12+ albo zbyt nowa wersja skripta (np 2.3+) na serwerze 1.7-1.8 Misio12320 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexxxiang 0 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 19 minut temu, PanMaruda napisał: Pewnie masz zły silnik - np. bukkit albo spigot - powinieneś mieć paper lub tuinity Pewnie masz złą wersję skripta dla twojej wersji mc - przykładowo - za stara wersja skripta (2.1.2, 2.2) na serwerze 1.12+ albo zbyt nowa wersja skripta (np 2.3+) na serwerze 1.7-1.8 przez wczesniejsza osobe zostal mi polecony skript 2.5 na wersje 1.8.. z githuba pisali ze ten 2.5 jest przeznaczony do 1.8 prosze o pomoc z dobraniem skripta na wersje 1.8.8 tak by działał mi send json Dobra temat do zamknięcia... Już mam Łączę posty Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vexxxiang 0
Po dodaniu "to all players" do 3 i 4 linijki z send ,gdy próbuje wpisać komendę w minecraft pisze ze nie znaleziono komendy(każe mi wpisać /help)
Próbowałem nawet zrobić z loop all players i potem na koncu to loop players... to samo
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi