BakuQ 1 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 (edytowane) Witam wszystkich! Posiadam skrypt na kity w gui i jak zmieniam przedmioty to mi ich porpstu niewyswietla jest puste pole Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 21 listopada 2020 przez CountingDogs Poprawiam nazwę wątku. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 5 minut temu, BakuQ napisał: jak zmieniam przedmioty to mi ich porpstu niewyswietla jest puste pole Dokładnie opisz co masz na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BakuQ 1 Opublikowano 20 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Teraz, Kormic napisał: Dokładnie opisz co masz na myśli. Dodaje do kita gracza np 3 emeraldy to potem jaki wpisze na serwerze ./kit i gracz to jest puste pole Albo moze znasz jakis skrypt na kity z cooldownem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 41 minut temu, BakuQ napisał: Dodaje do kita gracza np 3 emeraldy to potem jaki wpisze na serwerze ./kit i gracz to jest puste pole Albo moze znasz jakis skrypt na kity z cooldownem Rozumiem, że dodajesz do kodu, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Ten skrypt nie zadziała na skripcie powyżej wersji 2.1.2 (wersja minecrafta 1.7), skorzystaj z tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BakuQ 1
Witam wszystkich! Posiadam skrypt na kity w gui i jak zmieniam przedmioty to mi ich porpstu niewyswietla jest puste pole
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez CountingDogsPoprawiam nazwę wątku.
Notatka dodana przez CountingDogs
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi