PoweredDragon 1016 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2014 Siemaneczko. Patryk jestem, lat 14(lub 15 rocznikowo). Skrypty piszę jakoś tak coś około bliskości z pograniczem roku. Interesuję się lingwistyką(Wszelkie języki i zagadnienia z nimi związane). Moim hobby jest śledzenie wszystkiego odnośnie tej dziedziny, pisanie skriptów i w zasadzie... wszystko co przynosi większą "frajdę" :P gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy 548 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2014 Witamy :) Wyprodukowane z mojego SGS5 za pomocą Tapatalk II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1016 Opublikowano 6 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2014 Może trochę odświeżę. Niedługo mam nowego kompa = Będę mógł wrócić do pisania(Z resztą straciłem Hype, który powoli wraca), a że widzę wiele nowych nicków, avków, etc. To możecie się ze mną zapoznać. Aby to zwieńczyć zacytuję człeka pewnego: //O luju, dragon wrócił ~ :piesek: gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 6 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2014 Witaj po wielkiej przerwie. Nie zostawiaj nas kolejnym razem na tak długi czas. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 961 Opublikowano 6 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2014 Nie moge sie doczekac twojej nowej odsłony skryptów :) siema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 6 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 6 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2014 Zasilany Smoczku, wracaj do nas jak najprędzej. Niezły prezent nam sprawiłeś w mikołajki :> Norbi i boleknowak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinekkk 134 Opublikowano 6 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2014 Kombak hyhy :> Moze wkoncu bedzie cos ciekawego na forum.. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 6 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2014 wracaj, wracaj, dawno mi warna nie dałeś xD witamy ponownie na pokładzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1016 Opublikowano 10 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2014 I raczej ci nie dam, chyba że dziwnym trafem któryś z moderatorów zniknie(Hyhy :D) Jak mówiłem -> Moja aktywność wzrośnie znacząco dopiero niedługo. Póki co nie będzie jakaś olbrzymia ;d gnomsy i tropereks 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 10 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2014 A no witaj, witaj. już się cieszyłem że nie wrócisz :c bvcz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 444 Opublikowano 10 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2014 Witam, widzę że baterie podładowałeś xd. @herhor Ta szczerość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juraso 78 Opublikowano 16 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2014 Ooo witaj Smoczku spowrotem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1016 Opublikowano 1 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 maja 2017 #UWAGA ROZPIS MODE ON# Odświeżam dla potomnych Nazywam się Patryk. przeżywam właśnie osiemnastą wiosnę w swoim życiu; urodziłem się we wrześniu, więc jestem Panna, a zaiste dziwny to znak zodiaku. Lubię wiele rzeczy. Poza mną, mną, mną i mną jestem jeszcze ja. Czasami odkładam siebie na drugie miejsce i zajmuję się sobą. Ewentualnie piszę skrypty, pomagam innym, gram w mc (ale to krótko raczej :V), robię zadania z matmy, kończę przerabiać ogólną i szczególną teorię względności, oglądam kanały popularnonaukowe na yt, chodzę na uniwersytet, siłownię, czasami do szkoły jak mam ochotę . Jestem olimpijczykiem z matematyki; lubię literaturę (szczególnie pozytywistyczną i współćzesną), interesuję się kulturą (tj. religiami, zwyczajami, językiem, sztuką [szczególnie muzyką i filmem]), kocham seriale (Binge Watching górą). Lubię też historię, chemię, fizykę, biologię, uczyć się języków (nie tylko poznawać ich rysy historyczne i inne tego typu smaczki; jestem, na chwilę obecną, tetralingualny i ilość ta ma tendencję rosnącą). Aha. Nie kaleczcie przy mnie języka polskiego, bo ja okaleczę was. To tyle... #UWAGA ROZPIS MODE OFF# gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi