Skocz do zawartości

PoweredDragon

PoweredDragon

Rekomendowane odpowiedzi

Siemaneczko. Patryk jestem, lat 14(lub 15 rocznikowo). Skrypty piszę jakoś tak coś około bliskości z pograniczem roku. Interesuję się lingwistyką(Wszelkie języki i zagadnienia z nimi związane). Moim hobby jest śledzenie wszystkiego odnośnie tej dziedziny, pisanie skriptów i w zasadzie... wszystko co przynosi większą "frajdę" :P

• 7 miesięcy temu...

Może trochę odświeżę. Niedługo mam nowego kompa = Będę mógł wrócić do pisania(Z resztą straciłem Hype, który powoli wraca), a że widzę wiele nowych nicków, avków, etc. To możecie się ze mną zapoznać. Aby to zwieńczyć zacytuję człeka pewnego:

//O luju, dragon wrócił ~  :piesek: 

• 2 lata później...

#UWAGA ROZPIS MODE ON#
Odświeżam dla potomnych :kappa: 
Nazywam się Patryk. przeżywam właśnie osiemnastą wiosnę w swoim życiu; urodziłem się we wrześniu, więc jestem Panna, a zaiste dziwny to znak zodiaku. Lubię wiele rzeczy. Poza mną, mną, mną i mną jestem jeszcze ja. Czasami odkładam siebie na drugie miejsce i zajmuję się sobą. Ewentualnie piszę skrypty, pomagam innym, gram w mc (ale to krótko raczej :V), robię zadania z matmy, kończę przerabiać ogólną i szczególną teorię względności, oglądam kanały popularnonaukowe na yt, chodzę na uniwersytet, siłownię, czasami do szkoły jak mam ochotę :v. Jestem olimpijczykiem z matematyki; lubię literaturę (szczególnie pozytywistyczną i współćzesną), interesuję się kulturą (tj. religiami, zwyczajami, językiem, sztuką [szczególnie muzyką i filmem]), kocham seriale (Binge Watching górą). Lubię też historię, chemię, fizykę, biologię, uczyć się języków (nie tylko poznawać ich rysy historyczne i inne tego typu smaczki; jestem, na chwilę obecną, tetralingualny i ilość ta ma tendencję rosnącą). Aha. Nie kaleczcie przy mnie języka polskiego, bo ja okaleczę was. To tyle...
#UWAGA ROZPIS MODE OFF#

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...