DeepesT 10 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Witam chyba wielu rzeczy nie rozumiem ale trudno do rzeczy mam skrypt ale jak gracz ma pełne eq to zabiera itemy potrzebne do zrobienia przedmiotu a nie daje do eq czy może ktos mi pomóc chodzi mi o to aby jak gracz ma pełne eq to dropiło na ziemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Teraz, DeepesT napisał: Witam chyba wielu rzeczy nie rozumiem ale trudno do rzeczy mam skrypt ale jak gracz ma pełne eq to zabiera itemy potrzebne do zrobienia przedmiotu a nie daje do eq czy może ktos mi pomóc chodzi mi o to aby jak gracz ma pełne eq to dropiło na ziemie Przed dawaniem graczowi przedmiotu użyj warunku: if player has enough space for [twój item]: Przykład: if player has enough space for 1 emerald: give player 1 emerald: else: drop 1 emerald at player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 if player can hold %item%: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 16 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 2 godziny temu, Kormic napisał: Przed dawaniem graczowi przedmiotu użyj warunku: if player has enough space for [twój item]: Przykład: if player has enough space for 1 emerald: give player 1 emerald: else: drop 1 emerald at player a dopisał bys mi to do kodu jak to ma wyglądać bo jak ja dopisuje to jest problem 2 godziny temu, DeepesT napisał: a dopisał bys mi to do kodu jak to ma wyglądać bo jak ja dopisuje to jest problem wiem samodzielność próbuję ale nie wychodzi wiem Łączę posty Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 15 minut temu, DeepesT napisał: wiem samodzielność próbuję ale nie wychodzi wiem Ehh... remove 8 obsidian and 1 emerald block from player's inventory wait a tick if player has enough space for 1 emerald: give end portal frame named "&8» &9&lBOYFARMER" to player else: drop portal frame named "&8» &9&lBOYFARMER" at player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam chyba wielu rzeczy nie rozumiem ale trudno do rzeczy mam skrypt ale jak gracz ma pełne eq to zabiera itemy potrzebne do zrobienia przedmiotu a nie daje do eq czy może ktos mi pomóc chodzi mi o to aby jak gracz ma pełne eq to dropiło na ziemie
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi