DeepesT 10 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Witam mam problem mam skrypt na cobblex lecz jak go otwieram to zawsze pisze mi iż nic nie wylosowałes nie wiem co jest nie tak proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 (edytowane) 3 minuty temu, DeepesT napisał: Witam mam problem mam skrypt na cobblex lecz jak go otwieram to zawsze pisze mi iż nic nie wylosowałes nie wiem co jest nie tak proszę o pomoc A gdzie wcięcia w kodzie zgubiłeś? Dziwisz się jeszcze, że magicznie nie działa... Po każdym dwukropku w kodzie jest o jedno wcięcie więcej względem poprzedniej linijki. EDIT: Pamiętaj również, że ustawiasz zmienną na 1 lub 2, a te 2 nie jest obsługiwane w żaden sposób w skrypcie. Edytowane 15 listopada 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 15 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 4 minuty temu, Kormic napisał: A gdzie wcięcia w kodzie zgubiłeś? Dziwisz się jeszcze, że magicznie nie działa... Po każdym dwukropku w kodzie jest o jedno wcięcie więcej względem poprzedniej linijki. EDIT: Pamiętaj również, że ustawiasz zmienną na 1 lub 2, a te 2 nie jest obsługiwane w żaden sposób w skrypcie. Panie Kolego wychodzi że ja jestem głupi bo jak zmieniam wcięcia to wywala errory z tabami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Teraz, DeepesT napisał: Panie Kolego wychodzi że ja jestem głupi bo jak zmieniam wcięcia to wywala errory z tabami Dlatego, że zapewne wyżej w kodzie masz w inny sposób zrobione wcięcia (np. 4 spacje zamiast 1 taba). Przeczytaj błąd, "expected" oznacza co powinno być względem kodu powyżej, a "but found" oznacza co właściwie jest w kodzie. Proste? Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 15 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 16 minut temu, Kormic napisał: Dlatego, że zapewne wyżej w kodzie masz w inny sposób zrobione wcięcia (np. 4 spacje zamiast 1 taba). Przeczytaj błąd, "expected" oznacza co powinno być względem kodu powyżej, a "but found" oznacza co właściwie jest w kodzie. Proste? Proste. jest problem jak wykopuje cobblex diamentowym kilofem to nie zabiera z kilofa punktów wytrzymałosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Teraz, DeepesT napisał: jest problem jak wykopuje cobblex diamentowym kilofem to nie zabiera z kilofa punktów wytrzymałosci Pokaż jeszcze raz ten skrypt, zobaczymy czy to w ogóle poprawiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 15 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 3 godziny temu, DeepesT napisał: jest problem jak wykopuje cobblex diamentowym kilofem to nie zabiera z kilofa punktów wytrzymałosci ok naprawiłem a jak zrobić aby nie wypadało z tego bloku emerald oraz jak dodac aby można było niszczyc kazdym kilofem 3 godziny temu, Kormic napisał: Pokaż jeszcze raz ten skrypt, zobaczymy czy to w ogóle poprawiłeś. Łączę posty Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 1 minutę temu, DeepesT napisał: ok naprawiłem Nie, nie naprawiłeś. Spójrz jeszcze raz do kodu, co z dwoma pierwszymi warunkami? 3 minuty temu, DeepesT napisał: a jak zrobić aby nie wypadało z tego bloku emerald oraz jak dodac aby można było niszczyc kazdym kilofem Słuchaj, ja nie wiem co ty próbujesz zrobić z tym skryptem. Nie pytaj się mnie o każdą błahostkę, poszukaj przyczyny w kodzie, jest to o wiele lepsze i edukujące niż podsuwanie odpowiedzi, czyli najzwyczajniej w świecie "spoonfeeding". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 15 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Godzinę temu, Kormic napisał: Nie, nie naprawiłeś. Spójrz jeszcze raz do kodu, co z dwoma pierwszymi warunkami? Słuchaj, ja nie wiem co ty próbujesz zrobić z tym skryptem. Nie pytaj się mnie o każdą błahostkę, poszukaj przyczyny w kodzie, jest to o wiele lepsze i edukujące niż podsuwanie odpowiedzi, czyli najzwyczajniej w świecie "spoonfeeding". siedziałem ok 20 min i nam problem mianowicie nawet jak stawiam zamszony cobblestone to traktuje mi go jako cobblex a w skrypcie jest zapisane iż ma tylko działać mossy cobblestone o danej nazwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 16 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Proszę o Zamknięcie tematu dziękuję za wszystkie odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam mam problem mam skrypt na cobblex lecz jak go otwieram to zawsze pisze mi iż nic nie wylosowałes nie wiem co jest nie tak proszę o pomoc
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi