Skocz do zawartości
  • 0

Problem z sk

DeepesT

Pytanie

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
3 minuty temu, DeepesT napisał:

Witam mam problem mam skrypt na cobblex lecz jak go otwieram to zawsze pisze mi iż nic nie wylosowałes nie wiem co jest nie tak proszę o pomoc 

A gdzie wcięcia w kodzie zgubiłeś? Dziwisz się jeszcze, że magicznie nie działa...

Po każdym dwukropku w kodzie jest o jedno wcięcie więcej względem poprzedniej linijki.

EDIT:

Pamiętaj również, że ustawiasz zmienną na 1 lub 2, a te 2 nie jest obsługiwane w żaden sposób w skrypcie.

Edytowane przez Kormic

• 0
4 minuty temu, Kormic napisał:

A gdzie wcięcia w kodzie zgubiłeś? Dziwisz się jeszcze, że magicznie nie działa...

Po każdym dwukropku w kodzie jest o jedno wcięcie więcej względem poprzedniej linijki.

EDIT:

Pamiętaj również, że ustawiasz zmienną na 1 lub 2, a te 2 nie jest obsługiwane w żaden sposób w skrypcie.

Panie Kolego wychodzi że ja jestem głupi bo jak zmieniam wcięcia to wywala errory z tabami 

• 0
Teraz, DeepesT napisał:

Panie Kolego wychodzi że ja jestem głupi bo jak zmieniam wcięcia to wywala errory z tabami 

Dlatego, że zapewne wyżej w kodzie masz w inny sposób zrobione wcięcia (np. 4 spacje zamiast 1 taba). Przeczytaj błąd, "expected" oznacza co powinno być względem kodu powyżej, a "but found" oznacza co właściwie jest w kodzie. Proste? Proste.

• 0
16 minut temu, Kormic napisał:

Dlatego, że zapewne wyżej w kodzie masz w inny sposób zrobione wcięcia (np. 4 spacje zamiast 1 taba). Przeczytaj błąd, "expected" oznacza co powinno być względem kodu powyżej, a "but found" oznacza co właściwie jest w kodzie. Proste? Proste.

jest problem jak wykopuje cobblex diamentowym kilofem to nie zabiera z kilofa punktów wytrzymałosci 

• 0
3 godziny temu, DeepesT napisał:

jest problem jak wykopuje cobblex diamentowym kilofem to nie zabiera z kilofa punktów wytrzymałosci 

ok naprawiłem a jak zrobić aby nie wypadało z tego bloku emerald oraz jak dodac aby można było niszczyc kazdym kilofem

3 godziny temu, Kormic napisał:

Pokaż jeszcze raz ten skrypt, zobaczymy czy to w ogóle poprawiłeś.

xAxee

Łączę posty

Notatka dodana przez xAxee

• 0
1 minutę temu, DeepesT napisał:

ok naprawiłem

Nie, nie naprawiłeś. Spójrz jeszcze raz do kodu, co z dwoma pierwszymi warunkami?

3 minuty temu, DeepesT napisał:

a jak zrobić aby nie wypadało z tego bloku emerald oraz jak dodac aby można było niszczyc kazdym kilofem

Słuchaj, ja nie wiem co ty próbujesz zrobić z tym skryptem. Nie pytaj się mnie o każdą błahostkę, poszukaj przyczyny w kodzie, jest to o wiele lepsze i edukujące niż podsuwanie odpowiedzi, czyli najzwyczajniej w świecie "spoonfeeding".

• 0
Godzinę temu, Kormic napisał:

Nie, nie naprawiłeś. Spójrz jeszcze raz do kodu, co z dwoma pierwszymi warunkami?

Słuchaj, ja nie wiem co ty próbujesz zrobić z tym skryptem. Nie pytaj się mnie o każdą błahostkę, poszukaj przyczyny w kodzie, jest to o wiele lepsze i edukujące niż podsuwanie odpowiedzi, czyli najzwyczajniej w świecie "spoonfeeding".

siedziałem ok 20 min i nam problem mianowicie nawet jak stawiam zamszony cobblestone to traktuje mi go jako cobblex a w skrypcie jest zapisane iż ma tylko działać mossy cobblestone o danej nazwie 

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...