Siric 0 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Piszę serwer do minecrafta w wersji 1.16.4 Chcę zrobić ogłoszenie ale mi nie działa :C Kod: command /ogloszenie: trigger: send player title "UWAGA!" with subtitle "Tepać na spawn" for 5 seconds stop Mam: Skript 2.5.1 (Najnowsza 22dni temu update) SkQuery 4.1.3 SkRayFall 1.9.21 Konsola nie wyświetla żadnych błędów, a przy ładowaniu skryptu pisze klasycznie "Can't understand condition/effect" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Teraz, Siric napisał: Piszę serwer do minecrafta w wersji 1.16.4 Chcę zrobić ogłoszenie ale mi nie działa :C Kod: command /ogloszenie: trigger: send player title "UWAGA!" with subtitle "Tepać na spawn" for 5 seconds stop Mam: Skript 2.5.1 (Najnowsza 22dni temu update) SkQuery 4.1.3 SkRayFall 1.9.21 Konsola nie wyświetla żadnych błędów, a przy ładowaniu skryptu pisze klasycznie "Can't understand condition/effect" Użyj efektu ze Skripta: send title "cos" with subtitle "cos" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Nie istnieje w skripcie coś takiego jak 'send player title " "', jest tylko 'send title " " to player". Dużej części addonów nie potrzebujesz na najnowszych wersjach skripta, używaj je tylko jeśli nie da się czegoś zrobić czystym skriptem. Patrykovvsky 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Siric 0 Opublikowano 13 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Godzinę temu, Kormic napisał: Użyj efektu ze Skripta: send title "cos" with subtitle "cos" to player Istnieje jakaś opcja konfiguracji czas format bold kolor? Godzinę temu, Helios1993 napisał: Nie istnieje w skripcie coś takiego jak 'send player title " "', jest tylko 'send title " " to player". Dużej części addonów nie potrzebujesz na najnowszych wersjach skripta, używaj je tylko jeśli nie da się czegoś zrobić czystym skriptem. No właśnie wszędzie w necie piszą send player title "" i że potrzebuje skrayfall wiec tylko dlatego pobrałem SkQery potrzebuje do innych skryptów wiec dlatego tam jest Łączę posty. Notatka dodana przez CountingDogs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Teraz, Siric napisał: Istnieje jakaś opcja konfiguracji czas format bold kolor? Wyjaśnij dokładnie co masz na myśli, bo zrozumiałem jedynie formatowanie tekstu, które polega na wstawianiu przed tekstem odpowiedniego koloru/efektu tekstu. Tutaj masz wyjaśnione: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Siric 0 Opublikowano 13 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: Wyjaśnij dokładnie co masz na myśli, bo zrozumiałem jedynie formatowanie tekstu, które polega na wstawianiu przed tekstem odpowiedniego koloru/efektu tekstu. Tutaj masz wyjaśnione: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! No właśnie edycje tekstu, ale czy jest opcja edycji czasu powiadomienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 (edytowane) 12 minut temu, Siric napisał: No właśnie edycje tekstu, ale czy jest opcja edycji czasu powiadomienia? tak, tutaj masz link do dokumentacji - czas title to opcje fade in oraz fade out: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! #edytowane: na 1.16 użyj efektu który podałem ci w linku - jeżeli skrayfall był ci potrzebny tylko do title to nie ma sensu trzymać go na serwerze gdybyś następnym razem szukał czegoś w internecie to nie sugeruj się tym co piszą ludzie albo wielcy znawcy - większość poradników / skryptów w google to po prostu zwykły chłam i syf pisany dla starych, nieaktualnych wersji jak 1.8.8 - jeżeli nie jesteś czegoś pewien, albo chcesz porady lub wytłumaczenia - pytaj tu na forum Edytowane 13 listopada 2020 przez PanMaruda Helios1993 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Siric 0
Piszę serwer do minecrafta w wersji 1.16.4
Chcę zrobić ogłoszenie ale mi nie działa :C
Kod:
command /ogloszenie: trigger: send player title "UWAGA!" with subtitle "Tepać na spawn" for 5 seconds stop
Mam:
Skript 2.5.1 (Najnowsza 22dni temu update)
SkQuery 4.1.3
SkRayFall 1.9.21
Konsola nie wyświetla żadnych błędów, a przy ładowaniu skryptu pisze klasycznie "Can't understand condition/effect"
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi