Skocz do zawartości
  • 0

Nie działa mi skrypt

Yzuuu1

Pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
15 minut temu, Yzuuu1 napisał:

Nie działa mi skrypt, edytowałem go.
Sprawdzałem, ale nie wiem o co chodzi w błędzie z linami.
Można to sprawdzić? Prosiłbym bardzo, wdzięczny bym był.

Jeżeli dany skrypt posiada błędy, podajesz je. Dzięki temu i ty, i ja zaoszczędzimy czas.

A więc tak, dwukrotnie (w linijkach 22 i 39) podałeś hash, a pojedynczy hash oznacza rozpoczęcie komentarza liniowego (wszystko po nim w kodzie jest ignorowane i jest jedynie informacją dla osoby tworzącej skrypt). Aby wysłać hash w wiadomości, należy wstawić go podwójnie, tzn. zamiast "#" używamy "##". Tak samo sprawa wygląda z procentami, jeżeli chcemy wstawić, dajemy podwójnie.

W linijce nr 23 jest błąd, gdyż przypadkiem zamieniłeś "&" na "%" w podawanym kolorze.

• 0

a i błędy mam takie

[21:05:46 ERROR]: indentation error: expected 2 tabs, but found 16 spaces (pomoc.sk, line 15: send "&8» &6/rules &7- &cRegulamin serwera"')
[21:05:46 ERROR]: indentation error: expected 2 tabs, but found 16 spaces (pomoc.sk, line 16: send "&8» &6/dzialki &7- &cKomenda na dzialke"')
[21:05:46 ERROR]: indentation error: expected 2 tabs, but found 16 spaces (pomoc.sk, line 25: send " &8» &7Cena DotPay: &c5 pln"')
[21:05:46 ERROR]: indentation error: expected 2 tabs, but found 16 spaces (pomoc.sk, line 26: send " &8» &7Cena SMS: &c6.15 pln"')
[21:05:46 ERROR]: indentation error: expected 2 tabs, but found 16 spaces (pomoc.sk, line 29: send " &8» &c/tpa &7- &aMozliwosc tepniecia do osoby bo przyjeciu przez dana osobe do ktorej sie tepasz"')

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...