Yzuuu1 0 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Nie działa mi skrypt, edytowałem go. Sprawdzałem, ale nie wiem o co chodzi w błędzie z linami. Można to sprawdzić? Prosiłbym bardzo, wdzięczny bym był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 15 minut temu, Yzuuu1 napisał: Nie działa mi skrypt, edytowałem go. Sprawdzałem, ale nie wiem o co chodzi w błędzie z linami. Można to sprawdzić? Prosiłbym bardzo, wdzięczny bym był. Jeżeli dany skrypt posiada błędy, podajesz je. Dzięki temu i ty, i ja zaoszczędzimy czas. A więc tak, dwukrotnie (w linijkach 22 i 39) podałeś hash, a pojedynczy hash oznacza rozpoczęcie komentarza liniowego (wszystko po nim w kodzie jest ignorowane i jest jedynie informacją dla osoby tworzącej skrypt). Aby wysłać hash w wiadomości, należy wstawić go podwójnie, tzn. zamiast "#" używamy "##". Tak samo sprawa wygląda z procentami, jeżeli chcemy wstawić, dajemy podwójnie. W linijce nr 23 jest błąd, gdyż przypadkiem zamieniłeś "&" na "%" w podawanym kolorze. Yzuuu1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yzuuu1 0 Opublikowano 13 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Mógłbyś mi wysłać plik poprawiony, jestem amatorem Prosiłbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yzuuu1 0 Opublikowano 13 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 a i błędy mam takie [21:05:46 ERROR]: indentation error: expected 2 tabs, but found 16 spaces (pomoc.sk, line 15: send "&8» &6/rules &7- &cRegulamin serwera"') [21:05:46 ERROR]: indentation error: expected 2 tabs, but found 16 spaces (pomoc.sk, line 16: send "&8» &6/dzialki &7- &cKomenda na dzialke"') [21:05:46 ERROR]: indentation error: expected 2 tabs, but found 16 spaces (pomoc.sk, line 25: send " &8» &7Cena DotPay: &c5 pln"') [21:05:46 ERROR]: indentation error: expected 2 tabs, but found 16 spaces (pomoc.sk, line 26: send " &8» &7Cena SMS: &c6.15 pln"') [21:05:46 ERROR]: indentation error: expected 2 tabs, but found 16 spaces (pomoc.sk, line 29: send " &8» &c/tpa &7- &aMozliwosc tepniecia do osoby bo przyjeciu przez dana osobe do ktorej sie tepasz"') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _MicX_ 51 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Masz poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Teraz, _MicX_ napisał: Masz poprawione Przecież to nie zadziała. Jeżeli chcesz mu to odpowiednio poprawić, przeczytaj to co napisałem. Ja nie zamierzam mu podawać odpowiedzi gotowej na tacy. Niech sam pokombinuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yzuuu1 0 Opublikowano 13 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Dzięki wam oba, potrzebowałem odpwoiedzi tylko dzięki jeszcze raz do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 130 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Yzuuu1 0
Nie działa mi skrypt, edytowałem go.
Sprawdzałem, ale nie wiem o co chodzi w błędzie z linami.
Można to sprawdzić? Prosiłbym bardzo, wdzięczny bym był.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi