DeepesT 10 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Witam potrzebuję skryptu na /administracja gdzie wyswietla się główki administratorów i pisze w lore czy dany gracz z administracji jest aktywny czy nie aktywny dziękuję za pomoc nicki proszę wpisać przykładowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 7 minut temu, DeepesT napisał: Witam potrzebuję skryptu na /administracja gdzie wyswietla się główki administratorów i pisze w lore czy dany gracz z administracji jest aktywny czy nie aktywny dziękuję za pomoc nicki proszę wpisać przykładowe No i powiedz mi? Skąd ja mam znowu wiedzieć co ty masz na tym serwerze? Czym jest na twoim serwerze administracja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Teraz, Kormic napisał: No i powiedz mi? Skąd ja mam znowu wiedzieć co ty masz na tym serwerze? Czym jest na twoim serwerze administracja? Proszę o wpisanie kliku przykładowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 1 minutę temu, DeepesT napisał: Proszę o wpisanie kliku przykładowych Chciałeś przykład to masz. command /administracja: trigger: open chest inventory with 4 rows named "&c&lKochana administracja" to player loop 36 times: set slot (loop-number - 1) of player's current inventory to ("admin%loop-number%" parsed as offline player)'s skull on inventory click: name of player's current inventory is "&c&lKochana administracja" clicked inventory is not player's inventory cancel event PanMaruda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam potrzebuję skryptu na /administracja gdzie wyswietla się główki administratorów i pisze w lore czy dany gracz z administracji jest aktywny czy nie aktywny dziękuję za pomoc nicki proszę wpisać przykładowe
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi