Korus135 4 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 To nie dotyczy skryptow, ale wiecie co zrobic, bo nie dzialaja u mnie strzaly na serwerze i enderperly tez nie dzialaja. Gdy strzelam z luku to strzala mi powraca do ekfipunku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korus135 4 Opublikowano 10 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Wiecie co zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Teraz, Korus135 napisał: To nie dotyczy skryptow, ale wiecie co zrobic, bo nie dzialaja u mnie strzaly na serwerze i enderperly tez nie dzialaja. Gdy strzelam z luku to strzala mi powraca do ekfipunku, Na 99% wina jakiegoś pluginu, bądź skryptu. Przejrzyj co w ogóle masz w folderze plugins, bo zapewne nawet nie wiesz co tam właściwie wrzuciłeś. Korus135 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korus135 4 Opublikowano 10 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 wiem jest tam luckyperm, essencial, script, skinrestorer, vault, i inne i jescze SAML Shopkeepers, WorldBorder, WorldGuard, WorldEdit, LoginSecurity, HolographicDisplays, SuperVanish, ProtocolLib i ostatni CraftEnhance SAML sluzy do wylaczania AI mobom w farmach i wiecej o tym pluginie nie wiem wiec moze on SAML pobralem aby lagow farmy nie produkowaly Link do tego pluginu SAML: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Łączę posty. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Teraz, Korus135 napisał: SAML sluzy do wylaczania AI mobom w farmach i wiecej o tym pluginie nie wiem 1. Jeżeli nie wiesz do czego służy to przepraszam bardzo, ale tym bardziej ja nie wiem dlaczego one się znalazły na twoim serwerze. W takim wypadku wyrzucaj plugin po pluginie aż perły i strzały nie zaczną działać. To będzie nauczka dla ciebie, aby na drugi raz czytać nt. tego, co pobierasz. 2. Chłopie, napisałeś 7 odpowiedzi pod rząd, cholera jasna... Jeżeli chcesz coś dodać to masz po prawej stronie odpowiedzi takie 3 kropki. Klikasz na nie i wybierasz opcję "Edytuj". Dzięki temu oszczędzisz moderacji i/lub administracji sprzątania po tobie. Korus135 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korus135 4 Opublikowano 10 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Dzieki chlopie Nawet to nic nie dało Łączę posty. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Zapisz wszystkie pluginy na swoim komputerze, usuwaj z serwera po jednym pluginie, restartuj serwer i sprawdzaj czy działa. Loginsecurity zastąp pluginem authmereloaded. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Korus135 4
To nie dotyczy skryptow, ale wiecie co zrobic, bo nie dzialaja u mnie strzaly na serwerze i enderperly tez nie dzialaja. Gdy strzelam z luku to strzala mi powraca do ekfipunku,
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi