dragon5585 3 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 (edytowane) Witam. Napisze mi ktoś 2 skrypt? 1. Skrypt który po zabiciu np pająka z nazwą "XYZ" teleportuje w inne miejsce ? 2. Skrypt który po wydropieniu klucza i przejściu przez dane miejsce na mapie teleportuje w inne miejsce? Edytowane 6 listopada 2020 przez dragon5585 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 (edytowane) 12 minut temu, dragon5585 napisał: Witam. Napisze mi ktoś 2 skrypt? 1. Skrypt który po zabiciu np pająka z nazwą "XYZ" teleportuje w inne miejsce ? 2. Skrypt który po wydropieniu klucza i przejściu przez dane miejsce na mapie teleportuje w inne miejsce? Proszę. Co do drugiego nie miałem pewności, więc postanowiłem wykorzystać wchodzenie do regionu i sprawdzanie czy gracz posiada przykładowy klucz. # 1 on death of spider: name of victim is "XYZ" teleport attacker to location at (100, 263.5, -5344) in player's world # 2 on entering of region "przejscie": player has tripwire hook named "&6Klucz" teleport player to location at (2388, 64, 593.4) in world "world" Edytowane 6 listopada 2020 przez Kormic dragon5585 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragon5585 3 Opublikowano 7 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 21 godzin temu, Kormic napisał: Proszę. Co do drugiego nie miałem pewności, więc postanowiłem wykorzystać wchodzenie do regionu i sprawdzanie czy gracz posiada przykładowy klucz. # 1 on death of spider: name of victim is "XYZ" teleport attacker to location at (100, 263.5, -5344) in player's world # 2 on entering of region "przejscie": player has tripwire hook named "&6Klucz" teleport player to location at (2388, 64, 593.4) in world "world" Dzięki działa. A jak mogę dodać wiadomość do tego drugiego skryptu że nie można przejść przez brame gdy nie ma się klucza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 4 minuty temu, dragon5585 napisał: Dzięki działa. A jak mogę dodać wiadomość do tego drugiego skryptu że nie można przejść przez brame gdy nie ma się klucza? on entering of region "przejscie": if player has tripwire hook named "&6Klucz": teleport player to location at (2388, 64, 593.4) in world "world" else: send "&cNie możesz przejść przez bramę, gdyż nie posiadasz klucza!" to player Pamiętaj, aby na przyszłość mówić dokładnie co ma skrypt zawierać. dragon5585 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragon5585 3 Opublikowano 7 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 4 minuty temu, Kormic napisał: on entering of region "przejscie": if player has tripwire hook named "&6Klucz": teleport player to location at (2388, 64, 593.4) in world "world" else: send "&cNie możesz przejść przez bramę, gdyż nie posiadasz klucza!" to player Pamiętaj, aby na przyszłość mówić dokładnie co ma skrypt zawierać. Wszystko działa jeszcze raz wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dragon5585 3
Witam. Napisze mi ktoś 2 skrypt?
Edytowane przez dragon55851. Skrypt który po zabiciu np pająka z nazwą "XYZ" teleportuje w inne miejsce ?
2. Skrypt który po wydropieniu klucza i przejściu przez dane miejsce na mapie teleportuje w inne miejsce?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi