BakuQ 1 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Witam to znowu ja! XD Mam skrypt na uprawnienia dla czlonkow gildii w pluginie funnyguild jak tu ustawic aby lider mogl edytowac swoje uprawnienia w sensie zeby niepisalo "Niemozesz zmieniac uprawnien lidera" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 1 minutę temu, BakuQ napisał: Witam to znowu ja! XD Mam skrypt na uprawnienia dla czlonkow gildii w pluginie funnyguild jak tu ustawic aby lider mogl edytowac swoje uprawnienia w sensie zeby niepisalo "Niemozesz zmieniac uprawnien lidera" Wystarczy usunąć linijki 5., 6. i 7. oraz należy przesunąć dalszy kod o 1 wcięcie w lewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BakuQ 1 Opublikowano 6 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BakuQ 1
Witam to znowu ja! XD Mam skrypt na uprawnienia dla czlonkow gildii w pluginie funnyguild jak tu ustawic aby lider mogl edytowac swoje uprawnienia w sensie zeby niepisalo "Niemozesz zmieniac uprawnien lidera"
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi