BakuQ 1 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Napisze mi ktos skrypt ze jasli ktos zginie to uderza piorun i wypada glowka z gracza? Glowka jego oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 17 minut temu, BakuQ napisał: Napisze mi ktos skrypt ze jasli ktos zginie to uderza piorun i wypada glowka z gracza? Glowka jego oczywiscie Proszę. on death of player: if damage cause is lightning: wait 1 tick drop victim's head at event-location Jeżeli 'victim's head' nie zadziała, spróbuj również użyć 'victim's skull'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BakuQ 1 Opublikowano 6 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Niestety niedziala z Vistim's head byl blad a z "skull" nie ma ale niedziala Jednak dziala dziekuje po raz kolejny Łączę posty. Notatka dodana przez CountingDogs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BakuQ 1
Napisze mi ktos skrypt ze jasli ktos zginie to uderza piorun i wypada glowka z gracza? Glowka jego oczywiscie
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi