on entering of region "spawn":
if {walka::%player%} is 0:
stop
cancel event
send "&6&lFoksi&2MC &8» &cJestes podczas walki! Nie mozesz wejsc na teren spawna!"
on join:
if {walka::%player%} is not set:
set {walka::%player%} to 0
on damage:
if victim is player:
set {walka::%attacker%} to 30
set {walka::%victim%} to 30
send action bar "&6&lFoksi&2MC &8» &cJestes podczas walki! Pozostalo %{walka::%player%}% sekund antylogouta!" to attacker
send action bar "&6&lFoksi&2MC &8» &cJestes podczas walki! Pozostalo %{walka::%player%}% sekund antylogouta!" to victim
every second:
loop all-player's between all worlds:
if {walka::%loop-player%} is 0:
remove loop-player from loop-player's
stop
set {walka::%loop-player%} to ({walka::%loop-player%} - 1)
send action bar "&6&lFoksi&2MC &8» &cJestes podczas walki! Pozostalo %{walka::%loop-player%}% sekund antylogouta!" to loop-player
I nie wiem czy on zadziała, mógłby mi ktoś go sprawdzić?
Pytanie
Glicz 246
Dzień dobry!
Napisałem sobie taki skrypt
on entering of region "spawn": if {walka::%player%} is 0: stop cancel event send "&6&lFoksi&2MC &8» &cJestes podczas walki! Nie mozesz wejsc na teren spawna!" on join: if {walka::%player%} is not set: set {walka::%player%} to 0 on damage: if victim is player: set {walka::%attacker%} to 30 set {walka::%victim%} to 30 send action bar "&6&lFoksi&2MC &8» &cJestes podczas walki! Pozostalo %{walka::%player%}% sekund antylogouta!" to attacker send action bar "&6&lFoksi&2MC &8» &cJestes podczas walki! Pozostalo %{walka::%player%}% sekund antylogouta!" to victim every second: loop all-player's between all worlds: if {walka::%loop-player%} is 0: remove loop-player from loop-player's stop set {walka::%loop-player%} to ({walka::%loop-player%} - 1) send action bar "&6&lFoksi&2MC &8» &cJestes podczas walki! Pozostalo %{walka::%loop-player%}% sekund antylogouta!" to loop-playerI nie wiem czy on zadziała, mógłby mi ktoś go sprawdzić?
Z góry dziękuję!
Edytowane przez MichixOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/42557-antylogout/Udostępnij na innych stronach
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi