DeepesT 10 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Witam czy może ktoś mi powiedzieć czemu jak wpisuje /sk reload all i jak mam skquery to pisze mi to Z góry dziękuję Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nof 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Medyk324 35 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 No to znaczy że Ci się załadowały skrypty bez żadnych błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 4 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 3 minuty temu, Medyk324 napisał: No to znaczy że Ci się załadowały skrypty bez żadnych błędów w jaki sposób jak nie działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 V1ceVersa 4 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 pokaż skrypty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 1 godzinę temu, DeepesT napisał: Witam czy może ktoś mi powiedzieć czemu jak wpisuje /sk reload all i jak mam skquery to pisze mi to Z góry dziękuję Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jeżeli jesteś pewien, że nie z twojej winy tak się dzieje: Wyłącz serwer. Zrób kopię zapasową skryptów i ewentualnie pliku variables.csv. Usuń folder Skript. Włącz ponownie serwer. Wrzuć skrypty i plik ze zmiennymi w odpowiednie miejsce. Jeżeli będzie to konieczne, włącz ponownie serwer. Przeładuj jeszcze raz skrypty i sprawdź ich działanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam czy może ktoś mi powiedzieć czemu jak wpisuje /sk reload all i jak mam skquery to pisze mi to
Z góry dziękuję
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi