VEROxYT 3 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 (edytowane) Wyśle mi ktoś na dc 1. skript 2.2 (działający) 2.silnik na którym pisze pluginy, bo ten ja pisze nie działa. Discord: VERO#2279 Edytowane 3 listopada 2020 przez VEROxYT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 1. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - tu poszukaj; 2. Chodzi Tobie o silnik serwera? No to poszukaj np tu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 3 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 23 minuty temu, CountingDogs napisał: 2. Chodzi Tobie o silnik serwera? No to poszukaj np tu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie właśnie ten silnik nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1 824 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 (edytowane) 15 minut temu, VEROxYT napisał: Nie właśnie ten silnik nie działa Tutaj są wszystkie wersje Skripta aż do wersji 2.5-alpha5: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Natomiast tutaj masz dla przykładu build toolsy od Spigota: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! EDIT: Dropbox od Skripta 2.2 Fixes V8b: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 3 listopada 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Skript 2.5 na 1.8.8 - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Paper 1.8.8 - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VEROxYT 3
Wyśle mi ktoś na dc
1. skript 2.2 (działający)
2.silnik na którym pisze pluginy, bo ten ja pisze nie działa.
Discord: VERO#2279
Edytowane przez VEROxYTOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi