Skocz do zawartości
  • 0

Skrypt nie czyta 'on script load':, 'on first join:'

Usunięty#19006
 Udostępnij

Pytanie

Witam, ogólnie mam taki problem że serwer mi nie czyta 'on script load:' oraz 'on first join:' 
Błędy: can't understand this event: 'on first join' (tryby.sk, line 25: on first join:')
           can't understand this event: 'on script load' (tryby.sk, line 19: on script load:')

Silnik; Spigot 1.8.8 (nie Paper),
Skript; 2.5.1
skRayFall; 1.9.23
skQuery; 4.1.4

Jeśli jeszcze więcej informacji potrzeba to proszę pisać.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
10 minut temu, jhgggg napisał:

Witam, ogólnie mam taki problem że serwer mi nie czyta 'on script load:' oraz 'on first join:' 
Błędy: can't understand this event: 'on first join' (tryby.sk, line 25: on first join:')
           can't understand this event: 'on script load' (tryby.sk, line 19: on script load:')

Silnik; Spigot 1.8.8 (nie Paper),
Skript; 2.5.1
skRayFall; 1.9.23
skQuery; 4.1.4

Jeśli jeszcze więcej informacji potrzeba to proszę pisać.

Zapewniam cię, że Skript 2.5.1 nie zadziała na na wersji 1.8.8. Skript oficjalnie wspiera jedynie wersje 1.9+ (a dokładniej ostatnie patch wersje, to znaczy, że wersja 1.12.2 (ostatnia z minor update'u 1.12) jest wspierana, natomiast 1.12.1 już nie).

Jako zamiennik możesz użyć forku Matocolotoe: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Edytowane przez Kormic

• 0

Dalej nie działa ;/// Skript czyta skrypt jako bez błędu ale znowu niefortunnie w akcje wkraczają 'błędy' z konsolki

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Mimo tego że pobrałem fork Matocolotoe to dalej jest błąd z 'Njol'.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...