kytian20002 0 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 (edytowane) Chciałbym zeby ktos mi napisal skrypt na: Jesli ktos zabije np. 20 graczy otrzymuje 2000$ i tak bez limitu bede wdzieczny Edytowane 25 października 2020 przez xAxee Zmieniam tytuł na bardziej zgodny z treścią Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 42 minuty temu, kytian20002 napisał: Chciałbym zeby ktos mi napisal skrypt na: Jesli ktos zabije np. 20 graczy otrzymuje 2000$ i tak bez limitu bede wdzieczny Proszę, oto skrypt. Wymagany plugin wspierający ekonomię (przykładowo Essentials) oraz Vault. on death of player: if attacker is a player: add 1 to {playerKills::%attacker%} if {playerKills::%attacker%} is 20: clear {playerKills::%attacker%} add 2000 to attacker's money send "&aOtrzymales &62000$ &aza zabicie łącznie &e20 &agraczy!" to attacker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 chyba że ma dostawać co każdego gracza to: on death of player: if attacker is player: add 100 to attacker's money send "&aOtrzymales &6100$ &aza zabicie gracza!" to attacker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kytian20002 0 Opublikowano 25 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 47 minut temu, Kormic napisał: Proszę, oto skrypt. Wymagany plugin wspierający ekonomię (przykładowo Essentials) oraz Vault. on death of player: if attacker is a player: add 1 to {playerKills::%attacker%} if {playerKills::%attacker%} is 20: clear {playerKills::%attacker%} add 2000 to attacker's money send "&aOtrzymales &62000$ &aza zabicie łącznie &e20 &agraczy!" to attacker a przerobil bys mi to zamiast gracza to mob zombie bo nie umiem bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Teraz, kytian20002 napisał: a przerobil bys mi to zamiast gracza to mob zombie bo nie umiem bede wdzieczny 1. Poprosiłeś o to, abym zrobił to pod zabijanie graczy. Na przyszłość bądź jak najbardziej precyzyjny w zleceniu i nie zmieniaj niczego w nim w trakcie jego wykonywania przez zleceniobiorcę (w tym przypadku mnie). 2. Zamień w pierwszej linijce 'on death of player' na 'on death of zombie' i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 2 minuty temu, kytian20002 napisał: a przerobil bys mi to zamiast gracza to mob zombie bo nie umiem bede wdzieczny on death: victim is zombie if attacker is a player: add 1 to {playerKills::%attacker%} if {playerKills::%attacker%} is 20: clear {playerKills::%attacker%} add 2000 to attacker's money send "&aOtrzymales &62000$ &aza zabicie łącznie &e20 &azombie!" to attacker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kytian20002 0
Chciałbym zeby ktos mi napisal skrypt na: Jesli ktos zabije np. 20 graczy otrzymuje 2000$ i tak bez limitu bede wdzieczny
Edytowane przez xAxeeZmieniam tytuł na bardziej zgodny z treścią
Notatka dodana przez xAxee
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi