Skocz do zawartości
  • 0

Crafting itemu (Przedmiotu)

DeepesT
 Udostępnij

Pytanie

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Teraz, DeepesT napisał:

Witam mam dylemat nie wiem jak dodać do nowego craftingu itemy głowę gracza o skinie tnt o nazwie &7Fragment &cRzucanego &eTNT Z góry dziękuje! 

Po prostu użyj głowy gracza z nazwą jako składnika receptury.

register new shaped recipe for tnt using air, air, air, air, player head named "nazwa", air, air, air, air

Jeżeli player head nie zadziała, użyj 'skull'.

• 0
8 minut temu, Kormic napisał:

Po prostu użyj głowy gracza z nazwą jako składnika receptury.

register new shaped recipe for tnt using air, air, air, air, player head named "nazwa", air, air, air, air

Jeżeli player head nie zadziała, użyj 'skull'.

ale jak wkladam zwyklo glowe gracza to i tak tworzy item a chcialbym aby tworzylo jak wlozy ktos glowe gracza o nazwie np "&etest"

• 0
11 minut temu, DeepesT napisał:

ale jak wkladam zwyklo glowe gracza to i tak tworzy item a chcialbym aby tworzylo jak wlozy ktos glowe gracza o nazwie np "&etest"

Nie używaj do wszystkiego skripta, Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! będzie Ci łatwiej

• 0
28 minut temu, DeepesT napisał:

Witam mam dylemat nie wiem jak dodać do nowego craftingu itemy głowę gracza o skinie tnt o nazwie &7Fragment &cRzucanego &eTNT Z góry dziękuje! 

W takim razie najprawdopodobniej jest to ograniczenie rejestrowania nowych receptur. 

Dla pewności sprawdź takie banały jak 'stone named "test"'. Jeżeli to również nie zadziała, znaczy, że można jedynie podawać item bez dodatkowych rzeczy typu nazwa, lore itp.

Edytowane przez Kormic

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...