DeepesT 10 Opublikowano 22 października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 października 2020 Witam mam dylemat nie wiem jak dodać do nowego craftingu itemy głowę gracza o skinie tnt o nazwie &7Fragment &cRzucanego &eTNT Z góry dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 22 października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 października 2020 Teraz, DeepesT napisał: Witam mam dylemat nie wiem jak dodać do nowego craftingu itemy głowę gracza o skinie tnt o nazwie &7Fragment &cRzucanego &eTNT Z góry dziękuje! Po prostu użyj głowy gracza z nazwą jako składnika receptury. register new shaped recipe for tnt using air, air, air, air, player head named "nazwa", air, air, air, air Jeżeli player head nie zadziała, użyj 'skull'. DeepesT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 22 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2020 8 minut temu, Kormic napisał: Po prostu użyj głowy gracza z nazwą jako składnika receptury. register new shaped recipe for tnt using air, air, air, air, player head named "nazwa", air, air, air, air Jeżeli player head nie zadziała, użyj 'skull'. ale jak wkladam zwyklo glowe gracza to i tak tworzy item a chcialbym aby tworzylo jak wlozy ktos glowe gracza o nazwie np "&etest" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daffyy 7 Opublikowano 22 października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 października 2020 11 minut temu, DeepesT napisał: ale jak wkladam zwyklo glowe gracza to i tak tworzy item a chcialbym aby tworzylo jak wlozy ktos glowe gracza o nazwie np "&etest" Nie używaj do wszystkiego skripta, Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! będzie Ci łatwiej DeepesT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 22 października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 października 2020 (edytowane) 28 minut temu, DeepesT napisał: Witam mam dylemat nie wiem jak dodać do nowego craftingu itemy głowę gracza o skinie tnt o nazwie &7Fragment &cRzucanego &eTNT Z góry dziękuje! W takim razie najprawdopodobniej jest to ograniczenie rejestrowania nowych receptur. Dla pewności sprawdź takie banały jak 'stone named "test"'. Jeżeli to również nie zadziała, znaczy, że można jedynie podawać item bez dodatkowych rzeczy typu nazwa, lore itp. Edytowane 22 października 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam mam dylemat nie wiem jak dodać do nowego craftingu itemy głowę gracza o skinie tnt o nazwie &7Fragment &cRzucanego &eTNT Z góry dziękuje!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi