IgorM2008 10 Opublikowano 22 października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 października 2020 Witam czy ktos by mi zrobil skrypt na buty ktore podczas noszenia daja ci speeda 2 a gdy je zdejmiesz to masz go nie miec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 22 października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 października 2020 5 minut temu, IgorM2008 napisał: Witam czy ktos by mi zrobil skrypt na buty ktore podczas noszenia daja ci speeda 2 a gdy je zdejmiesz to masz go nie miec Proszę. every 2 seconds: loop all players: if loop-player's boots is diamond boots named "&bButy szybkości": apply potion of speed 2 to loop-player for 2 seconds Aby skrypt działał, wymagane są diamentowe buty o nazwie "&bButy szybkości". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IgorM2008 10 Opublikowano 22 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2020 nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 22 października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 października 2020 4 minuty temu, IgorM2008 napisał: nie dziala Jestem pewien, że działa. Musisz odczekać nie więcej niż dwie sekundy, aby otrzymać efekt. Upewnij się również, że posiadasz odpowiednie buty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IgorM2008 10 Opublikowano 22 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2020 Czekalem 10 sek i nie dziala @kormic ja nwm nazwalem je pare razy tak samo i po prostu nie dziala a bledow w konsoli brak Łączę posty. Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 22 października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 października 2020 58 minut temu, IgorM2008 napisał: @kormic ja nwm nazwalem je pare razy tak samo i po prostu nie dziala a bledow w konsoli brak No to jest niemożliwe, aby u mnie działało, a żeby u ciebie nie działało. Ten skrypt jest tak prosty, że tu nie prawa nic się bugować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IgorM2008 10 Opublikowano 22 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2020 Dobra dziala bo zrobilem nowy plik i skopiowalem tam to. To znaczy ze rzeczywiscie sie cos bugowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
IgorM2008 10
Witam czy ktos by mi zrobil skrypt na buty ktore podczas noszenia daja ci speeda 2 a gdy je zdejmiesz to masz go nie miec
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi