Usunięty#5541 306 Opublikowano 21 września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 września 2020 To ten, dałem się trochę zmanipulować użytkownikowi @gnomq i troszkę przesadziłem z agresją w jego stronę, chciałbym przeprosić wszystkich, którzy musieli czytać takie brzydkie rzeczy, no i oczywiście też samego gnomq'a. Przepraszam też tych, którzy wysyłali linki (do swoich tematów, w których prosili o pomoc) na shoutboxie, wszystkie te linki od razu znikały wśród "toksycznej" grupy kilku użytkowników tego forum w tym mnie. Obiecuję poprawę, nigdy więcej nikogo nie zwyzywam publicznie w miejscach powiązanych z tym forum. Wnoszę także o przywrócenie mojej kochanej rangi Zasłużony :). Nawet jeżeli jest na to za późno i rangi nie odzyskam, to Libter pamiętaj, ja zawsze chętnie pomogę. Nie ma, co więcej, pisać, najważniejsze jest, pisanie ścian tekstu zostawię profesjonalistom. PS. gnomq zrozum wreszcie, że moja skarga na ciebie dotyczyła tylko i wyłącznie faktu nazywania mnie oszustem, a nie chęci wyciągnięcia reszty pieniędzy od ciebie. xAxee, Rejszpat, gnomq i 1 inny 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Latek 35 Opublikowano 21 września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 września 2020 Ja ram wybaczam. Usunięty#5541 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 21 września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 września 2020 12 minut temu, BrixNW napisał: To ten, dałem się trochę zmanipulować użytkownikowi @gnomq i troszkę przesadziłem z agresją w jego stronę, chciałbym przeprosić wszystkich, którzy musieli czytać takie brzydkie rzeczy, no i oczywiście też samego gnomq'a. Przepraszam też tych, którzy wysyłali linki (do swoich tematów, w których prosili o pomoc) na shoutboxie, wszystkie te linki od razu znikały wśród "toksycznej" grupy kilku użytkowników tego forum w tym mnie. Obiecuję poprawę, nigdy więcej nikogo nie zwyzywam publicznie w miejscach powiązanych z tym forum. Wnoszę także o przywrócenie mojej kochanej rangi Zasłużony :). Nawet jeżeli jest na to za późno i rangi nie odzyskam, to Libter pamiętaj, ja zawsze chętnie pomogę. Nie ma, co więcej, pisać, najważniejsze jest, pisanie ścian tekstu zostawię profesjonalistom. PS. gnomq zrozum wreszcie, że moja skarga na ciebie dotyczyła tylko i wyłącznie faktu nazywania mnie oszustem, a nie chęci wyciągnięcia reszty pieniędzy od ciebie. Szacun ale za to możesz pomóc haha Usunięty#3468 i PanMaruda 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1921 Opublikowano 21 września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 września 2020 (edytowane) 17 minut temu, BrixNW napisał: To ten, dałem się trochę zmanipulować użytkownikowi @gnomq i troszkę przesadziłem z agresją w jego stronę, chciałbym przeprosić wszystkich, którzy musieli czytać takie brzydkie rzeczy, no i oczywiście też samego gnomq'a. Przepraszam też tych, którzy wysyłali linki (do swoich tematów, w których prosili o pomoc) na shoutboxie, wszystkie te linki od razu znikały wśród "toksycznej" grupy kilku użytkowników tego forum w tym mnie. Obiecuję poprawę, nigdy więcej nikogo nie zwyzywam publicznie w miejscach powiązanych z tym forum. Wnoszę także o przywrócenie mojej kochanej rangi Zasłużony :). Nawet jeżeli jest na to za późno i rangi nie odzyskam, to Libter pamiętaj, ja zawsze chętnie pomogę. Nie ma, co więcej, pisać, najważniejsze jest, pisanie ścian tekstu zostawię profesjonalistom. PS. gnomq zrozum wreszcie, że moja skarga na ciebie dotyczyła tylko i wyłącznie faktu nazywania mnie oszustem, a nie chęci wyciągnięcia reszty pieniędzy od ciebie. Lepiej późno niż wcale, zawsze jest czas na poprawę i bardzo dobrze, że wyciągnąłeś rękę jako pierwszy, to jest oznaka bycia dojrzałym. Nie ma również co się nad sobą użalać, ludzie popełniają błędy i czy się chce, czy nie, trzeba do tego przywyknąć Mam nadzieję, że sytuacja na shoutboxie w końcu ucichnie, bo końca tej kłótni nie widać, a to co niektórzy tam wypisują to aż człowiek za głowę się łapie. Liczę również na to, że gnomq przemyśli swoje zachowanie i zrobi rachunek sumienia, gdyż niejednokrotnie dolewał oliwy do ognia. Właściwie wszyscy zamieszani w tę wielką kłótnię powinni przemyśleć co źle zrobili i za co należy przeprosić. Wiem, że z tobą miałem nie po drodze, ale mimo wszystko myślę, że będzie dobrze. Przepraszam za dawne moje wybryki na Discordzie i mam nadzieję, że mimo wszystko przyjmiesz moje przeprosiny. Edytowane 21 września 2020 przez Kormic Latek, TpoyOfficial i gnomq 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 21 września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 września 2020 Przenoszę do wniosków, do rozpatrzenia później ;] TakiJakTy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 223 Opublikowano 21 września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 września 2020 wybaczam, chociaż przeczuwam, że tu moje minuty są już policzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 25 września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 września 2020 Użytkownik został odbanowany na forumowym discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 29 września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 Zdecydowałem się jednak nie uznać wniosku, ponieważ @BrixNW nadal nie wykazał znaczącej poprawy zachowania również w świetle ostatnich incydentów na Discordzie związanych ze skarga na gnomqa. neQYT i Usunięty#5541 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi