Skocz do zawartości

Przepraszam z całego serca ;o

Usunięty#5541

Rekomendowane odpowiedzi

To ten, dałem się trochę zmanipulować użytkownikowi @gnomq i troszkę przesadziłem z agresją w jego stronę, chciałbym przeprosić wszystkich, którzy musieli czytać takie brzydkie rzeczy, no i oczywiście też samego gnomq'a.
Przepraszam też tych, którzy wysyłali linki (do swoich tematów, w których prosili o pomoc) na shoutboxie, wszystkie te linki od razu znikały wśród "toksycznej" grupy kilku użytkowników tego forum w tym mnie.
Obiecuję poprawę, nigdy więcej nikogo nie zwyzywam publicznie w miejscach powiązanych z tym forum. Wnoszę także o przywrócenie mojej kochanej rangi Zasłużony :). Nawet jeżeli jest na to za późno i rangi nie odzyskam, to Libter pamiętaj, ja zawsze chętnie pomogę.

Nie ma, co więcej, pisać, najważniejsze jest, pisanie ścian tekstu zostawię profesjonalistom.

PS. gnomq zrozum wreszcie, że moja skarga na ciebie dotyczyła tylko i wyłącznie faktu nazywania mnie oszustem, a nie chęci wyciągnięcia reszty pieniędzy od ciebie.

12 minut temu, BrixNW napisał:

To ten, dałem się trochę zmanipulować użytkownikowi @gnomq i troszkę przesadziłem z agresją w jego stronę, chciałbym przeprosić wszystkich, którzy musieli czytać takie brzydkie rzeczy, no i oczywiście też samego gnomq'a.
Przepraszam też tych, którzy wysyłali linki (do swoich tematów, w których prosili o pomoc) na shoutboxie, wszystkie te linki od razu znikały wśród "toksycznej" grupy kilku użytkowników tego forum w tym mnie.
Obiecuję poprawę, nigdy więcej nikogo nie zwyzywam publicznie w miejscach powiązanych z tym forum. Wnoszę także o przywrócenie mojej kochanej rangi Zasłużony :). Nawet jeżeli jest na to za późno i rangi nie odzyskam, to Libter pamiętaj, ja zawsze chętnie pomogę.

Nie ma, co więcej, pisać, najważniejsze jest, pisanie ścian tekstu zostawię profesjonalistom.

PS. gnomq zrozum wreszcie, że moja skarga na ciebie dotyczyła tylko i wyłącznie faktu nazywania mnie oszustem, a nie chęci wyciągnięcia reszty pieniędzy od ciebie.

<3 Szacun ale za to możesz pomóc haha 

17 minut temu, BrixNW napisał:

Lepiej późno niż wcale, zawsze jest czas na poprawę i bardzo dobrze, że wyciągnąłeś rękę jako pierwszy, to jest oznaka bycia dojrzałym. Nie ma również co się nad sobą użalać, ludzie popełniają błędy i czy się chce, czy nie, trzeba do tego przywyknąć :)

Mam nadzieję, że sytuacja na shoutboxie w końcu ucichnie, bo końca tej kłótni nie widać, a to co niektórzy tam wypisują to aż człowiek za głowę się łapie. Liczę również na to, że gnomq przemyśli swoje zachowanie i zrobi rachunek sumienia, gdyż niejednokrotnie dolewał oliwy do ognia. Właściwie wszyscy zamieszani w tę wielką kłótnię powinni przemyśleć co źle zrobili i za co należy przeprosić. Wiem, że z tobą miałem nie po drodze, ale mimo wszystko myślę, że będzie dobrze. Przepraszam za dawne moje wybryki na Discordzie i mam nadzieję, że mimo wszystko przyjmiesz moje przeprosiny.

Edytowane przez Kormic

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...