Skocz do zawartości
  • 0

DyRoXCraft
 Udostępnij

Pytanie

Prosze jak najszybciej taki skrypt.

Żeby z gracza drobiły takie punkty czy jakoś tak co sie przerabia ze sztabki złota i zeby to sie wymianiało na coś innego, przykładowo Wydropiłem z ludzi 30 punktów i klikam na tabliczke, ta tabliczka zabiera mi punkty, a daje mi np miecz ostr.5

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
on death:	if victim is player:		if attacker is player:			set {_} to random integer between 0 and 2			drop {_} gold ingot named "&ePunkt"			stopon rightclick:	if clicked block is sign:		if line 1 of the clicked block is "[SKLEP]":			if line 2 of the clicked block is "Potezny":				if line 3 of the clicked block is "Miecz":					if player has 30 gold ingot named "&ePunkt":						remove 30 gold ingot named "&ePunkt" from the player						give 1 diamond sword of sharpness 5 and fire aspect 2 named "Potezny miecz" to the player						send "Kupiles potezny miecz!"

Nie testowałem ale powinno działać.

~Pozdro

• 0
on death:	if victim is player:		if attacker is player:			set {_} to random integer between 0 and 2			drop {_} gold ingot named "&ePunkt"			stopon rightclick:	if clicked block is sign:		if line 1 of the clicked block is "[SKLEP]":			if line 2 of the clicked block is "Potezny":				if line 3 of the clicked block is "Miecz":					if player has 30 gold ingot named "&ePunkt":						remove 30 gold ingot named "&ePunkt" from the player						give 1 diamond sword of sharpness 5 and fire aspect 2 named "Potezny miecz" to the player						send "Kupiles potezny miecz!"

Nie testowałem ale powinno działać.

~Pozdro

zaraz przetestuje

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...