DyRoXCraft 0 Opublikowano 9 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2014 Prosze jak najszybciej taki skrypt. Żeby z gracza drobiły takie punkty czy jakoś tak co sie przerabia ze sztabki złota i zeby to sie wymianiało na coś innego, przykładowo Wydropiłem z ludzi 30 punktów i klikam na tabliczke, ta tabliczka zabiera mi punkty, a daje mi np miecz ostr.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adamek 182 Opublikowano 9 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2014 on death: if victim is player: if attacker is player: set {_} to random integer between 0 and 2 drop {_} gold ingot named "&ePunkt" stopon rightclick: if clicked block is sign: if line 1 of the clicked block is "[SKLEP]": if line 2 of the clicked block is "Potezny": if line 3 of the clicked block is "Miecz": if player has 30 gold ingot named "&ePunkt": remove 30 gold ingot named "&ePunkt" from the player give 1 diamond sword of sharpness 5 and fire aspect 2 named "Potezny miecz" to the player send "Kupiles potezny miecz!"Nie testowałem ale powinno działać. ~Pozdro Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DyRoXCraft 0 Opublikowano 9 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2014 on death: if victim is player: if attacker is player: set {_} to random integer between 0 and 2 drop {_} gold ingot named "&ePunkt" stopon rightclick: if clicked block is sign: if line 1 of the clicked block is "[SKLEP]": if line 2 of the clicked block is "Potezny": if line 3 of the clicked block is "Miecz": if player has 30 gold ingot named "&ePunkt": remove 30 gold ingot named "&ePunkt" from the player give 1 diamond sword of sharpness 5 and fire aspect 2 named "Potezny miecz" to the player send "Kupiles potezny miecz!"Nie testowałem ale powinno działać. ~Pozdro zaraz przetestuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DyRoXCraft 0
Prosze jak najszybciej taki skrypt.
Żeby z gracza drobiły takie punkty czy jakoś tak co sie przerabia ze sztabki złota i zeby to sie wymianiało na coś innego, przykładowo Wydropiłem z ludzi 30 punktów i klikam na tabliczke, ta tabliczka zabiera mi punkty, a daje mi np miecz ostr.5
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi