MrLucyferek 10 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Witam, nigdy tego nie robiłem i nie wiem z czym to się je, jak sprawić by to działało? .. command /test [<number=1>]: trigger: loop %arg number 1% times: execute player command "/test" wait 0.2 second Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 (edytowane) 1 minutę temu, MrLucyferek napisał: Witam, nigdy tego nie robiłem i nie wiem z czym to się je, jak sprawić by to działało? .. command /test [<number=1>]: trigger: loop %arg number 1% times: execute player command "/test" wait 0.2 second [<number=1>] oznacza, że gdy argument 1 nie będzie ustawiony, to domyślnie to będzie 1, ale możesz sobie ustawić np. na 5 i też będzie działało. command /test [<number=1>]: trigger: loop arg 1 times: execute player command "/test" wait 0.2 second Edytowane 12 września 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrLucyferek 10 Opublikowano 12 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 2 minuty temu, Kormic napisał: [<number=1>] oznacza, że gdy argument 1 nie będzie ustawiony, to domyślnie to będzie 1, ale możesz sobie ustawić np. na 5 i też będzie działało. command /test [<number=1>]: trigger: loop arg 1 times: execute player command "/test" wait 0.2 second Dzięki za wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Problem został rozwiązany. Misio12320 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrLucyferek 10
Witam, nigdy tego nie robiłem i nie wiem z czym to się je, jak sprawić by to działało? ..
command /test [<number=1>]:
trigger:
loop %arg number 1% times:
execute player command "/test"
wait 0.2 second
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi