AdasAdasiek 2 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 (edytowane) Witam, plugin tworzylem ja, i chce abyscie tez go obczaili, u mnie plugin dziala, ale pokazuje tylko kordy, wiec nie takie tpoffline, ale sorki, nie wiem jak mam inaczej napisac, plugin tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 10 września 2020 przez AdasAdasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 9 minut temu, AdasAdasiek napisał: Witam, plugin tworzylem ja, i chce abyscie tez go obczaili, u mnie plugin dziala, ale pokazuje tylko kordy, wiec nie takie tpoffline, ale sorki, nie wiem jak mam inaczej napisac, plugin tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Czy chcecie wiecej skryptow? 1. Naucz się pisać poprawnie skrypty. 2. Komenda /kordy będzie działała jedynie poprawnie przy graczach na serwerze, gdyż jako argument jest podany 'player'. 3. Użyj list zmiennych zamiast zwykłych zmiennych, pozwoli to na o wiele łatwiejszą manipulację zmiennymi z danej listy. 4. W mojej ocenie jeśli chcesz zapisywać lokalizację gracza, powinieneś również dodać event 'on join'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdasAdasiek 2 Opublikowano 10 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Kormic napisał: 1. Naucz się pisać poprawnie skrypty. 2. Komenda /kordy będzie działała jedynie poprawnie przy graczach na serwerze, gdyż jako argument jest podany 'player'. 3. Użyj list zmiennych zamiast zwykłych zmiennych, pozwoli to na o wiele łatwiejszą manipulację zmiennymi z danej listy. 4. W mojej ocenie jeśli chcesz zapisywać lokalizację gracza, powinieneś również dodać event 'on join'. 1. czekaj a on dziala czy nie bo u mnie dziala... 2. no tak, zeby bylo widac kordy gracza na ktorych aktualnie sie znajduje. 3. no w sumie... 4. ale po co skoro wyjdzie to jak wejdzie to bedzie mial taka sama lokalizacje jak wyjdzie, a jak ktos ma AuthMe to moze uzyc eventu 'on login' Edytowane 10 września 2020 przez AdasAdasiek w 4. lokalizacje - jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Skrypt nie jest potrzebny, essentials dodaje komendę /tpoffline. nof 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 9 godzin temu, Helios1993 napisał: Skrypt nie jest potrzebny, essentials dodaje komendę /tpoffline. bruh, nie kazdy uzywa essentials gnomq i Glicz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdasAdasiek 2 Opublikowano 16 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 września 2020 W dniu 11.09.2020 o 08:15, Helios1993 napisał: Skrypt nie jest potrzebny, essentials dodaje komendę /tpoffline. nie, ja mam essentials a nie mialem komendy /tpoffline [wersja: 1.14.4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 16 września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 września 2020 Pokaż /ver essentials. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AdasAdasiek 2
Witam, plugin tworzylem ja, i chce abyscie tez go obczaili, u mnie plugin dziala, ale pokazuje tylko kordy, wiec nie takie tpoffline, ale sorki, nie wiem jak mam inaczej napisac, plugin tutaj:
Edytowane przez AdasAdasiekZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi