on mine:
add 1 to {poskromiciel::dusze}
variables:
{poskromiciel::dusze} = 0
on rightclick:
if player's tool is stone sword with lore "&8&m--------------------------||&eUmiejetnosc Poskromicela Dusz:||&6&l» &eZabojstwo Gracza dodaje||&6&l» &ejeden ladunek duszy||&6&l» &ektory mozna uzywac klikajac||&6&l» &eprawym przyciskiem wowczas||&6&l» &ewystrzeliwujesz dusze||&6&l» &ektora po trafienu wroga||&6&l» &ezadaje obrazenia||&6&l» &ePasywanie naklada efekt||&6&l» &eobumierania &6IV &ena &65s||&8&m--------------------------||&6&l» &c&lZebrane Dusze: &4&l{poskromiciel::dusze}||&8&m--------------------------" named "&8&l☣ &7&lPoskromiciel Dusz &8&l☣":
if {poskromiciel::dusze} is more than 1:
remove 1 from {poskromiciel::dusze}
shoot a wither skull at speed 1
send "&8&l[&6&lULTRA&e&lPVP&8&l] &aUzyles umiejetnosci broni!" to player
else:
send "&8&l[&6&lULTRA&e&lPVP&8&l] &cNie masz zadnej duszy w broni!" to player
i teraz taki problemik bo teraz mi pisze takie cos: https://zapodaj.net/ce95db3a8fe0d.png.html pisze mi {poskromiciel::dusze} a chce zeby pisalo ile tam jest dusz np gdy jest 0 to zeby 0 pisalo i gdy jest 5 to zeby 5 pisalo itp....
tu jest jeszcze komenda na ta bron jezeli potrzebna:
command /bron:
give 1 stone sword of sharpness 10, fire aspect 10 with lore "&8&m--------------------------||&eUmiejetnosc Poskromicela Dusz:||&6&l» &eZabojstwo Gracza dodaje||&6&l» &ejeden ladunek duszy||&6&l» &ektory mozna uzywac klikajac||&6&l» &eprawym przyciskiem wowczas||&6&l» &ewystrzeliwujesz dusze||&6&l» &ektora po trafienu wroga||&6&l» &ezadaje obrazenia||&6&l» &ePasywanie naklada efekt||&6&l» &eobumierania &6IV &ena &65s||&8&m--------------------------||&6&l» &c&lZebrane Dusze: &4&l{poskromiciel::dusze}||&8&m--------------------------" named "&8&l☣ &7&lPoskromiciel Dusz &8&l☣" to player
EDIT: wbilem na multikoncie oraz wykopalem 1 blok i mi oraz na innym koncie dodalo dusze do broni bo gdy ktos kopie to kazdym dodaje 1 dusze, wiec moze mi ktos zrobi tak ze po zabiciu kogos bronia tylko tej osobie co zabila inna osobe sie dodala dusza do broni?
Pytanie
AJent 10
Siemka napisalem taki skript:
EDIT: wbilem na multikoncie oraz wykopalem 1 blok i mi oraz na innym koncie dodalo dusze do broni bo gdy ktos kopie to kazdym dodaje 1 dusze, wiec moze mi ktos zrobi tak ze po zabiciu kogos bronia tylko tej osobie co zabila inna osobe sie dodala dusza do broni?
Edytowane przez wiktorm12Wstawiam w code
Notatka dodana przez wiktorm12
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi