XziomekX 18 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2014 Tak jak w tytule, ( chodzi mi o: moby, zwierzęta, graczy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2014 On rightclick with stick: Loop entitys in radius 10: Damage loop-entity by 3 Nwm czy zadziala [×] Wysłane z Tapatalk [×] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2014 loop all entities in radius 10 of player: damage loop-entity by 1 heart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2014 Tylko w tym wypadku przy śmierci pojawi się "player died", a co jeśli on chce określone komunikaty(np. gdy gracz został zabity przez gracza?) loop all entities in radius 10 from player: make player damage loop-entity by 1 heart ToNy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2014 Tylko w tym wypadku przy śmierci pojawi się "player died", a co jeśli on chce określone komunikaty(np. gdy gracz został zabity przez gracza?) loop all entities in radius 10 from player: make player damage loop-entity by 1 heartNie da sie. bartek2323` 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2014 @Up O czym ty mówisz? Czego się nie da? Kolega @2up podał kod (który wymaga skript+) aby wydawało się że to gracz je uderzył, a nie "tak sobie" się uderzyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2014 @Up O czym ty mówisz? Czego się nie da? Kolega @2up podał kod (który wymaga skript+) aby wydawało się że to gracz je uderzył, a nie "tak sobie" się uderzyły. Odpisałem na zły temat. Ja robię coś takiego że otwieram sobie w 10 kartach skripta i różne artykuły przeglądam. Może coś mi się pomyliło. Wyprodukowane z mojego SGS5 za pomocą Tapatalk II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żyraf 170 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: Wyjaśnione Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
XziomekX 18
Tak jak w tytule, ( chodzi mi o: moby, zwierzęta, graczy )
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi