gnomq 225 Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 (edytowane) chcę zrobić, aby co 30 minut każdy gracz dostał zmienną, ale niestety zapętla wszystkich graczy i dostaje tyle razy ile jest graczy every 30 minutes: loop all players: add 1 to {klucz2.%loop-player%} send " &8● &aOtrzymałeś srebrny klucz za 30 minut gry" to all players Edytowane 4 września 2020 przez Wojciu Dodaje kod skryptu w znacznik code. Notatka dodana przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 5 minut temu, gnomq2000 napisał: chcę zrobić, aby co 30 minut każdy gracz dostał zmienną, ale niestety zapętla wszystkich graczy i dostaje tyle razy ile jest graczy every 30 minutes: loop all players: add 1 to {klucz2.%loop-player%} send " &8● &aOtrzymałeś srebrny klucz za 30 minut gry" to all players Nie rozumiem. Każdemu graczowi dodaje po 1 do tej zmiennej, więc w czym problem? Podejrzewam, że wydaje ci się, iż jest problem, gdyż wysyła do każdego gracza wielokrotnie tę wiadomość. Odbiorcą powinien być 'loop-player', nie 'all players'. gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 225 Opublikowano 4 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 1 godzinę temu, Kormic napisał: Nie rozumiem. Każdemu graczowi dodaje po 1 do tej zmiennej, więc w czym problem? Podejrzewam, że wydaje ci się, iż jest problem, gdyż wysyła do każdego gracza wielokrotnie tę wiadomość. Odbiorcą powinien być 'loop-player', nie 'all players'. a rzeczywiście, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktorm12 104 Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gnomq 225
chcę zrobić, aby co 30 minut każdy gracz dostał zmienną, ale niestety zapętla wszystkich graczy i dostaje tyle razy ile jest graczy
every 30 minutes: loop all players: add 1 to {klucz2.%loop-player%} send " &8● &aOtrzymałeś srebrny klucz za 30 minut gry" to all players
Dodaje kod skryptu w znacznik code.
Notatka dodana przez Wojciu
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi