IgorM2008 10 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2020 (edytowane) on join: if file "gracze/%player%/skargi/skargi.txt" doesn't exist: create file "gracze/%player%/skargi/skargi txt" ktos powie mi dlaczego to nie dziala i jak mam to zrobic poprawnie? Edytowane 26 sierpnia 2020 przez xAxee Wstawiam w code. Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2020 (edytowane) W dniu 25.08.2020 o 21:17, IgorM2008 napisał: on join: if file "gracze/%player%/skargi/skargi.txt" doesn't exist: create file "gracze/%player%/skargi/skargi txt" ktos powie mi dlaczego to nie dziala i jak mam to zrobic poprawnie? 1. Nie masz kropki od rozszerzenia pliku w ostatniej linijce. 2. Do zarządzania plikami polecam używać SkUtilities. Edytowane 26 sierpnia 2020 przez xAxee Poprawiam cytat. Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IgorM2008 10 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2020 temat do zamkniecia dzieki @Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktorm12 104 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
IgorM2008 10
on join: if file "gracze/%player%/skargi/skargi.txt" doesn't exist: create file "gracze/%player%/skargi/skargi txt"
ktos powie mi dlaczego to nie dziala i jak mam to zrobic poprawnie?
Edytowane przez xAxeeWstawiam w code.
Notatka dodana przez xAxee
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi