Hej pomógłby ktoś mi zedytować ten skrypt aby działał poprawnie? bo jest podmatwany Chodzi mi o mozliwosc odbierania itemow ustalonych w configu co godzine + dodac permisje odbieranie.kit
command /odbierz vip:
trigger:
if {odbierzz} is true:
if {odbierzz.vipp::%player%} is less than 1:
send "&8» &aOtrzymales zestaw startowy!"
set {czass5.start::%player%} to 10
if player can hold 1 dirt:
give player 64 steak named ""
give player 1 diamond pickaxe of efficiency 5 and unbreaking 3 and fortune 3 named ""
give player 10 oak log named ""
else:
drop 64 steak at player
drop 1 iron diamond of efficiency 5 and unbreaking 3 and fortune 3 at player
drop 10 oak log at player
else:
send "&8» &cOstatnio brales juz ten zestaw! Kolejny mozesz wziac za %{czas.start::%player%}% minut!"
Pytanie
TabCraft 4
Hej pomógłby ktoś mi zedytować ten skrypt aby działał poprawnie? bo jest podmatwany Chodzi mi o mozliwosc odbierania itemow ustalonych w configu co godzine + dodac permisje odbieranie.kit
command /odbierz vip: trigger: if {odbierzz} is true: if {odbierzz.vipp::%player%} is less than 1: send "&8» &aOtrzymales zestaw startowy!" set {czass5.start::%player%} to 10 if player can hold 1 dirt: give player 64 steak named "" give player 1 diamond pickaxe of efficiency 5 and unbreaking 3 and fortune 3 named "" give player 10 oak log named "" else: drop 64 steak at player drop 1 iron diamond of efficiency 5 and unbreaking 3 and fortune 3 at player drop 10 oak log at player else: send "&8» &cOstatnio brales juz ten zestaw! Kolejny mozesz wziac za %{czas.start::%player%}% minut!"
Edytowane przez PeridotWstawiam w code
Notatka dodana przez Peridot
https://skript.pl/temat/41173-komenda-na-kit-co-godzine/Udostępnij na innych stronach
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi