Skocz do zawartości
  • 0

Edytowanie tabliczki, przez komendę

Lord Loginus
 Udostępnij

Pytanie

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
command /ust <integer=5>:	trigger:		loop all blocks in radius arg of player:			if loop-block is sign:				set line 1 of loop-block to "test1"				set line 2 of loop-block to "test2"				set line 3 of loop-block to "test3"				set line 4 of loop-block to "test4"
nie wiem czy o to chodziło. Mi to działa.

• 0

Nie wiem o co ci dokladnie chodziło ale sprawdz cos z tego::

command /ust [<text&gt] [<text&gt]:	trigger:		if target block is sign:			if arg-1 is "1":				if arg-2 is set:					set line 1 of target block to "%arg-2%"			if arg-1 is "22":				if arg-2 is set:					set line 2 of target block to "%arg-2%"			if arg-1 is "3":				if arg-2 is set:					set line 3 of target block to "%arg-2%"			if arg-1 is "4":				if arg-2 is set:					set line 4 of target block to "%arg-2%"			else:				send "Blad! Wpisz /ust <1/2/3/4> <text>"				on sign change:	if line 1 is "xd":		set line 1 to "test1"		set line 2 to "test2"		set line 3 to "test3"		set line 4 to "test4"				command /ust2 [<text&gt]:	trigger:		loop all blocks in radius 3 of player:			if loop-block is sign:				if line 1 of loop-block is "tekst":					set line 3 of target block to "%arg-1%"

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...