Bodziusiu2 4 Opublikowano 2 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2020 Chce aby graczu wyświetlały się okręgi z dywanu, 26 bloków odległości od środka gąbki, i jeśli się da w skrypcie to aby było to dla 1 gracza jak trzyma jakiś przedmiot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 100 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2020 co XD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2020 18 minut temu, 3meraldK napisał: co XD? Z tego co zrozumiałem (zaznaczam, że nie jestem pewien) to Bodziusiu2 potrzebuje skryptu, który przy dawaniu jakiegoś itemu do ręki (np. jakiejś różdzki) powoduje, że wokół wszystkich gąbek tworzą się okręgi o promieniu 26 kratek. Oczywiście loopowanie wszystkich bloków i szukanie gąbek nie ma sensu, więc należy je przy postawieniu dodawać do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 100 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2020 5 minut temu, Kormic napisał: Z tego co zrozumiałem (zaznaczam, że nie jestem pewien) to Bodziusiu2 potrzebuje skryptu, który przy dawaniu jakiegoś itemu do ręki (np. jakiejś różdzki) powoduje, że wokół wszystkich gąbek tworzą się okręgi o promieniu 26 kratek. Oczywiście loopowanie wszystkich bloków i szukanie gąbek nie ma sensu, więc należy je przy postawieniu dodawać do listy. meh, i tak nie wiem o co chodzi Musiałby pokazać jakieś zdjęcie czy coś, jednak jeśli ty rozumiesz i chcesz to zrobić, to nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2020 Teraz, 3meraldK napisał: meh, i tak nie wiem o co chodzi Musiałby pokazać jakieś zdjęcie czy coś, jednak jeśli ty rozumiesz i chcesz to zrobić, to nie ma problemu Dobra, inaczej. Załóżmy, że gąbka to środek okręgu o promieniu 26 bloków (czyli średnica wyniesie 52 bloki). Ona jest środkiem tego okręgu z dywanu o średnicy 26 bloków. Rozumiesz? Bodziusiu chce coś takiego osiągnąć, że rysują mu się wokół wszystkich gąbek okręgi z wełny o promieniu 26, gdzie gąbka jest środkiem tego okręgu i mają się one pokazywać tylko graczowi, który trzyma w ręce odpowiedni przedmiot. Chyba już powinieneś zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 100 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2020 12 godzin temu, Kormic napisał: Dobra, inaczej. Załóżmy, że gąbka to środek okręgu o promieniu 26 bloków (czyli średnica wyniesie 52 bloki). Ona jest środkiem tego okręgu z dywanu o średnicy 26 bloków. Rozumiesz? Bodziusiu chce coś takiego osiągnąć, że rysują mu się wokół wszystkich gąbek okręgi z wełny o promieniu 26, gdzie gąbka jest środkiem tego okręgu i mają się one pokazywać tylko graczowi, który trzyma w ręce odpowiedni przedmiot. Chyba już powinieneś zrozumieć. To w takim razie musiałbyś bawić się pakietami co jest z kolei trudne w Skripcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2020 24 minuty temu, 3meraldK napisał: To w takim razie musiałbyś bawić się pakietami co jest z kolei trudne w Skripcie Jest składnia 'make player see loop-block as <blok>'. 3meraldK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bodziusiu2 4
Chce aby graczu wyświetlały się okręgi z dywanu, 26 bloków odległości od środka gąbki, i jeśli się da w skrypcie to aby było to dla 1 gracza jak trzyma jakiś przedmiot
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi