Parczik 7 Opublikowano 19 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2020 (edytowane) Siema. Mam problem z format slot. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (admin wstaw jako sam obraz, bo nie umiem) Powie mi ktoś co mam zrobić aby działało? format slot 11 of player with purple dye named "&b&lProfesje" to close then run [execute player command profesje] próbowałem tak, ale wywala errora powyżej Chodzi o to, że gdy gracz kliknie na ten item, wtedy używa komendy gracza /profesje Edytowane 19 lipca 2020 przez Parczik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 19 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2020 Wymagane: TuSke format gui slot 11 of player with diamond named "nazwa" with lore "lore" to run: close player's inventory make player execute command "xd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Parczik 7 Opublikowano 19 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2020 2 minuty temu, Grex napisał: Wymagane: TuSke format gui slot 11 of player with diamond named "nazwa" with lore "lore" to run: close player's inventory make player execute command "xd" can't understand condition: format gui slot 11 of player with diamond named "nazwa" with lore "lore" to run: Mam TuSKe, Skellet, Umbaska, Wild Skript oraz SkQuery Wersja 1.7.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 notKubaaa 0 Opublikowano 19 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2020 (edytowane) Jeśli masz TuSke to spróbuj po prostu: format gui slot 11 of player with purple dye named "&b&lProfesje" to close then execute player command "profesje" I skoro masz TuSke to stwórz w nim całe twoje gui kodem: command /komenda: trigger: open virtual chest with 3 rows named "Nazwa" to player Edytowane 21 lipca 2020 przez xAxee Poprawiam formatowanie Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 19 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2020 Polecam używać set slot neQYT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdzikuu 42 Opublikowano 19 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2020 Masz prosty błąd, który ci się wkradł: Masz napisane: format slot 11 of player with purple dye named "&b&lProfesje" to close then run [execute player command profesje] A powinno być: format slot 11 of player with purple dye named "&b&lProfesje" to close then run [execute player command "profesje"] Zapomniałeś o "," przy komendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Parczik 7 Opublikowano 21 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 W dniu 20.07.2020 o 01:44, xdzikuu napisał: Masz prosty błąd, który ci się wkradł: Masz napisane: format slot 11 of player with purple dye named "&b&lProfesje" to close then run [execute player command profesje] A powinno być: format slot 11 of player with purple dye named "&b&lProfesje" to close then run [execute player command "profesje"] Zapomniałeś o "," przy komendzie. nawet w ten sposób nie działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Trevier Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 format slot 11 of player with 351:5 named "&b&lProfesje" to close then run [execute player command "profesje"] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Parczik 7 Opublikowano 21 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 2 godziny temu, Trevier napisał: format slot 11 of player with 351:5 named "&b&lProfesje" to close then run [execute player command "profesje"] Error: "profesje" is not a text Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 61 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 To zrób to może nieco inaczej, skoro format slot ci nie działa: command /komenda [<text>]: trigger: open chest with 3 rows named "nazwa gui" to player set slot 11 of player's current inventory to purple dye named "Profesje" on inventory click: if name of clicked inventory is "nazwa gui": cancel event if clicked slot is 11: execute player command "profesje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Parczik 7 Opublikowano 21 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 1 minutę temu, PanAnimek napisał: To zrób to może nieco inaczej, skoro format slot ci nie działa: command /komenda [<text>]: trigger: open chest with 3 rows named "nazwa gui" to player set slot 11 of player's current inventory to purple dye named "Profesje" on inventory click: if name of clicked inventory is "nazwa gui": cancel event if clicked slot is 11: execute player command "profesje" próbowałem już if clicked slot is ale ciągle wywalało errora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 61 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Parczik napisał: próbowałem już if clicked slot is ale ciągle wywalało errora A jaką masz wersję Skripta i SkQuery? Bo to na 100% działa na najnowszych wersjach. Edytowane 21 lipca 2020 przez PanAnimek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Parczik 7 Opublikowano 21 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 7 minut temu, PanAnimek napisał: A jaką masz wersję Skripta i SkQuery? Bo to na 100% działa na najnowszych wersjach. SkQuery 3 3.21.4 Skript 2.1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 61 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 29 minut temu, Parczik napisał: SkQuery 3 3.21.4 Skript 2.1.2 to spróbuj zaktualizować Skripta do nowszej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Parczik 7 Opublikowano 22 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 11 godzin temu, PanAnimek napisał: to spróbuj zaktualizować Skripta do nowszej wersji a jest jakaś nowsza do 1.7.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neQYT 63 Opublikowano 2 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2020 Daj to run player command "/xd" na końcu format gui slot z TuSke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Parczik 7
Siema. Mam problem z format slot.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
(admin wstaw jako sam obraz, bo nie umiem)
Powie mi ktoś co mam zrobić aby działało?
format slot 11 of player with purple dye named "&b&lProfesje" to close then run [execute player command profesje]
próbowałem tak, ale wywala errora powyżej
Chodzi o to, że gdy gracz kliknie na ten item, wtedy używa komendy gracza /profesje
Edytowane przez ParczikOdnośnik do komentarza
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi