skript.pl 139 Opublikowano 8 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2020 Użytkownik @Wojciu dodał nowy wniosek: Wyłączenie treści z klubów w promowanych tematach widocznych na stronie głównej forum Moją propozycją jest wyłączenie treści promowanych z klubów widocznych na stronie głównej forum. Na przykład jestem VIP'em++ i moje tematy są promowane i podpinane, więc pojawiają się w sekcji promowane tematy na głównej stronie forum, niektórym może to przeszkadzać ze względu na np. zamieszczane treści. Z drugiej strony, to miejsce na takie właśnie treści, bo jednak jako VIP++ mam uprawnienia do promowanych tematów. Chodzi o tą sekcję Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Co na ten temat sądzicie? Wypowiedzcie się i głosujcie. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. kerpson i Reedzev_ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 8 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2020 Zdecydowanie jestem za. Zaraz cała sekcja promowana będzie wypełniona postami o LGBT. Kupno promowania tematu nie będzie się opłacało, ponieważ szybko spadnie do niewidocznych promowanych postów. kerpson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciu 72 Opublikowano 8 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2020 (edytowane) 28 minut temu, ivall napisał: Zdecydowanie jestem za. Zaraz cała sekcja promowana będzie wypełniona postami o LGBT. Nie będzie wypełniona cała postami o społeczności LGBTI+, zauważ, że jest tylko jeden post widoczny, a poza tym klubów jest więcej, nie tylko LGBTI+, ale również inne. Edytowane 8 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 8 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2020 2 minuty temu, Wojciu napisał: Nie będzie wypełniona cała postami o społeczności LGBTI+, zauważ, że jest tylko jeden post widoczny, a poza tym klubów jest więcej, nie tylko LGBTI+, ale również inne. W innych klubach nie ma takiej aktywności jak w tym LGBT. Tydzień i cała belka promowanych postów będzie w postach o LGBT z klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 LPG+ czy nie, jestem za. Wojciu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 27 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2020 Wraz z wersją v1.2.6 sklepiku zostały nieco zmodyfikowane zasady, aby zapewnić sensowną logikę promowania tematow: VIP - promowanie nowych tematów przez tydzień VIP++ - podpinanie nowych tematów przez tydzień Reklama tematu - promowanie i podpinanie wybranego tematu przez miesiąc Widżet "Promowane tematy" na stronie głównej pokazuje tylko jednocześnie promowane i podpięte tematy, więc od teraz będą one pochodzić wyłącznie z zakupu przedmiotu "Reklama tematu" lub z niektórych oficjalnych tematów administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 139 Opublikowano 27 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2020 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Zrealizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi