Skocz do zawartości

Wyłączenie treści z klubów w promowanych tematach widocznych na stronie głównej forum

skript.pl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Użytkownik @Wojciu dodał nowy wniosek:
Wyłączenie treści z klubów w promowanych tematach widocznych na stronie głównej forum

Moją propozycją jest wyłączenie treści promowanych z klubów widocznych na stronie głównej forum.
Na przykład jestem VIP'em++ i moje tematy są promowane i podpinane, więc pojawiają się w sekcji promowane tematy na głównej stronie forum, niektórym może to przeszkadzać ze względu na np. zamieszczane treści. Z drugiej strony, to miejsce na takie właśnie treści, bo jednak jako VIP++ mam uprawnienia do promowanych tematów.

Chodzi o tą sekcję Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Co na ten temat sądzicie? Wypowiedzcie się i głosujcie.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Poniżej znajduje się dyskusja wniosku.

28 minut temu, ivall napisał:

Zdecydowanie jestem za. Zaraz cała sekcja promowana będzie wypełniona postami o LGBT. 

Nie będzie wypełniona cała postami o społeczności LGBTI+, zauważ, że jest tylko jeden post widoczny, a poza tym klubów jest więcej, nie tylko LGBTI+, ale również inne. 

Edytowane przez Wojciu

2 minuty temu, Wojciu napisał:

Nie będzie wypełniona cała postami o społeczności LGBTI+, zauważ, że jest tylko jeden post widoczny, a poza tym klubów jest więcej, nie tylko LGBTI+, ale również inne. 

W innych klubach nie ma takiej aktywności jak w tym LGBT. Tydzień i cała belka promowanych postów będzie w postach o LGBT z klubu.

• 2 tygodnie później...

Wraz z wersją v1.2.6 sklepiku zostały nieco zmodyfikowane zasady, aby zapewnić sensowną logikę promowania tematow:

• VIP - promowanie nowych tematów przez tydzień
  • VIP++ - podpinanie nowych tematów przez tydzień
  • Reklama tematu - promowanie i podpinanie wybranego tematu przez miesiąc

Widżet "Promowane tematy" na stronie głównej pokazuje tylko jednocześnie promowane i podpięte tematy, więc od teraz będą one pochodzić wyłącznie z zakupu przedmiotu "Reklama tematu" lub z niektórych oficjalnych tematów administracji.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...