Skocz do zawartości

Szukam Administracji // vps 16gb 4cpu

Rekomendowane odpowiedzi

Siema szukam Administracji która potrafi budować/sprawdzać graczy/pisac pluginy lub skrypty.
Ta ostatnia umiejętność jest pożądana przeze mnie najbardziej. Razem ze swoją ekipą robimy serwer megadrop. potrzebujemy pomocy by dokończyć projekt.
Moim planem jest zbudować serwerownie z kiloma trybami ale sam nie dam rady dlatego pisze ten wątek. Szukam osoby z którą będę mógł współpracować lub która po prostu dołączy do mojej ekipy, w zamian prócz kolorowej nazwy na serwerze i respektu wsród graczy na serwerze nie moge zaproponować nic, a gór złota jeśli serwer wypali nie zamierzam obiecywać. Jeśli doczytałeś do końca mój post i jestes dalej zainetersowany napisz swój discord mi na pv bądź w tym wątku . Odezwe się do Ciebie jak tylko dostane powiadmienie :) 

Czytając kilka wcześniejszych podobnych tematów, chciał bym podkreślić że mam 20 lat i podchodze do tematu mega poważnie . Nie jestem kolejnym dzieciakiem, który ma  marzenie o serwerze, a nie wie nic o prowadzeniu go.

Edytowane przez qser1405
TakiJakTy

Zamykam zgodnie z regulaminem lokalnym.

Notatka dodana przez TakiJakTy

https://skript.pl/temat/39590-szukam-administracji-vps-16gb-4cpu/

4 godziny temu, qser1405 napisał:

w zamian prócz kolorowej nazwy na serwerze i respektu wsród graczy na serwerze nie moge zaproponować nic, a gór złota jeśli serwer wypali nie zamierzam.

Respekt wśród graczy iźihace czy innych tego typu gówien nie jest nic wart :thonk: Ogólnie to projekt na 99% nie wypali jeśli nawet nie masz jak zapłacić budowniczym, administracji czy programistom XD Mogłeś po prostu napisać, że nie oferujesz zupełnie nic, byłoby prościej i krócej ¯\_(ツ)_/¯឵឵ 

https://skript.pl/temat/39590-szukam-administracji-vps-16gb-4cpu/#findComment-248307

@Peridot typowa mentalność Polaka. Nie masz Siana ? nie uda ci się, nie pomoge ci. Łaski bez tylko po co masz pisać takie komentarze które nic nie wnoszą ? Nabijasz se posty czy jak ? Tak sie składa ze hajs mam, ale staram sie all ogarniać sam wraz z ekipą by nie wydawać bezsensownie pieniędzy. a co do ,,Respekt wśród graczy iźihace czy innych tego typu gówien nie jest nic wart,, niektore osoby robią to hobbystycznie inne za hajs, niektore osoby lubią być wyżej hierarchii w jakiejś społeczności. Ale ja widze o co Ci chodzi, masz jakieś doświadczenie w pisaniu kodów na serwer, chcesz robić innym to za hajs. Super pomysł , ale po co masz zniechęcać innych ? By ludzie przychodzili do ciebie, szukaj dalej Powodzenia :) 

https://skript.pl/temat/39590-szukam-administracji-vps-16gb-4cpu/#findComment-248313

9 godzin temu, qser1405 napisał:

Siema szukam Administracji która potrafi budować/sprawdzać graczy/pisac pluginy lub skrypty.
Ta ostatnia umiejętność jest pożądana przeze mnie najbardziej. Razem ze swoją ekipą robimy serwer megadrop. potrzebujemy pomocy by dokończyć projekt.
Moim planem jest zbudować serwerownie z kiloma trybami ale sam nie dam rady dlatego pisze ten wątek. Szukam osoby z którą będę mógł współpracować lub która po prostu dołączy do mojej ekipy, w zamian prócz kolorowej nazwy na serwerze i respektu wsród graczy na serwerze nie moge zaproponować nic, a gór złota jeśli serwer wypali nie zamierzam obiecywać. Jeśli doczytałeś do końca mój post i jestes dalej zainetersowany napisz swój discord mi na pv bądź w tym wątku . Odezwe się do Ciebie jak tylko dostane powiadmienie :) 

Czytając kilka wcześniejszych podobnych tematów, chciał bym podkreślić że mam 20 lat i podchodze do tematu mega poważnie . Nie jestem kolejnym dzieciakiem, który ma  marzenie o serwerze, a nie wie nic o prowadzeniu go.

Hmm... Czyli szukasz powiedzmy programisty, który za free ma Ci w zasadzie postawić serwer, a ty mu oferujesz całe nic? To po co ma to robić, jeśli nic za to nie ma? :thonk:

Godzinę temu, qser1405 napisał:

@Peridot typowa mentalność Polaka. Nie masz Siana ? nie uda ci się, nie pomoge ci. Łaski bez tylko po co masz pisać takie komentarze które nic nie wnoszą ? Nabijasz se posty czy jak ? Tak sie składa ze hajs mam, ale staram sie all ogarniać sam wraz z ekipą by nie wydawać bezsensownie pieniędzy. a co do ,,Respekt wśród graczy iźihace czy innych tego typu gówien nie jest nic wart,, niektore osoby robią to hobbystycznie inne za hajs, niektore osoby lubią być wyżej hierarchii w jakiejś społeczności. Ale ja widze o co Ci chodzi, masz jakieś doświadczenie w pisaniu kodów na serwer, chcesz robić innym to za hajs. Super pomysł , ale po co masz zniechęcać innych ? By ludzie przychodzili do ciebie, szukaj dalej Powodzenia :) 

@Peridot dobrze napisał. Nikt Ci nie napisze pluginów od tak za free bez minimalnego wynagrodzenia, po prostu się nie opłaca, nikogo nie zachęcisz do zostania twoim technikiem, bo po co?
Również nie rozumiem co ma wypowiedź @Peridot do typowej mentalności Polaka, czyżbyś obraził sam siebie i swoich rodaków? 🤔

https://skript.pl/temat/39590-szukam-administracji-vps-16gb-4cpu/#findComment-248319

Godzinę temu, qser1405 napisał:

niektore osoby lubią być wyżej hierarchii w jakiejś społeczności

No nie wiem czy fajnie jest być w hierarchii społeczności która głównie składa się z 12 latków xD

6 minut temu, CountingDogs napisał:

Również nie rozumiem co ma wypowiedź @Peridot do typowej mentalności Polaka, czyżbyś obraził sam siebie i swoich rodaków? 🤔

Ah, ja np. do nacji idotów się nie przywiązuje i jakoś polakiem się nie czuje, co najwyżej mieszkańcem terytorium Polski :kappalul:

https://skript.pl/temat/39590-szukam-administracji-vps-16gb-4cpu/#findComment-248320

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...