Skocz do zawartości
  • 0

Skript na youtube

Usunięty#32366
 Udostępnij

Pytanie

Witam, potrzebuję bardzo skrypt który będzie na chacie wysyłał powiadomienia o nowych filmikach z youtube z kanału np Filip, no żeby link do kanału podać i z tego kanału będą powiadomienia i np co minutę sprawdza czy jaiś filmik został dodany, jeżeli filmik został dodany to na chacie piszę: Autor, Link do filmiku, I takie id filmiku, i o ile się da to aby dodany filmik został dodany do zmiennej {yt-list::*} i np się zapisuję samo id i potem po wpisaniu komendy /yt jest lista i wygląda tak: Autor - Link - Liczba like - Liczba dislike - Liczba wyświetleń

Z góry bardzo dziękuje!  

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Takiego czegoś najprawdopodobniej nie da się zrobić, ale można zrobić komendę dla youtubera gdzie on sam wysyła link do filmiku a skrypt wysyła ten filmik jako wiadomość do wszystkich graczy. Z czego co pamiętam to wiele serwerów z takiej rzeczy korzystało, może coś takiego by ci pasowało?

• 0

Na bank się da to zrobić, a nie chcę komendy, bo ten kod ja potrzebuję do discorda że na kanał wysyła powiadomienia a to sobie przerobię chcę powiadomienia na chacie a jak zamierzasz pisać że się nie da to lepiej odpuść 

A komendę /film czy coś to bym sam sobie zrobił więc nie dzięki :)

Edytowane przez vCren

• 0

Spróbuję stworzyć stronę która będzie miała możliwość integracji ze skryptem, którego również napiszę, tylko musimy założyć, że będzie nie więcej niż 50 filmów z jednego kanału na 5 minut, bo jednak API YouTuba ma limity

Edytowane przez Rejszpat

• 0
3 godziny temu, kocham_snieg napisał:

Takiego czegoś najprawdopodobniej nie da się zrobić, ale można zrobić komendę dla youtubera gdzie on sam wysyła link do filmiku a skrypt wysyła ten filmik jako wiadomość do wszystkich graczy. Z czego co pamiętam to wiele serwerów z takiej rzeczy korzystało, może coś takiego by ci pasowało?

Da się to zrobić aby automatycznie gdy wejdzie filmik na kanał to było powiadomienie

Napisał bym ci ten skrypt, pisałem kiedyś podobny ale niestety nie mam czasu aktualnie

• 0
Godzinę temu, Rejszpat napisał:

Spróbuję stworzyć stronę która będzie miała możliwość integracji ze skryptem, którego również napiszę, tylko musimy założyć, że będzie nie więcej niż 50 filmów z jednego kanału na 5 minut, bo jednak API YouTuba ma limity

Spoko, bo generalnie chodzi mi tylko gdzieś max 3 filmy na jeden dzień

• 0

Udało się zrobić coś w lepszy sposób aczkolwiek nie wiem czy jest idealnym. Dziękuję z góry za pomoc @BitCrack :kappalul:

Więc, jedyne czego potrzebujesz to taki skrypt. 

Ma on jeden minus. Jest to bardzo okrojona wersja bo po prostu mnie coś trafiało ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak do tego podchodziłem i jest jak jest. Wymaga on pewnych przeróbek, także możesz poprosić kogoś żeby po prostu ci coś w nim zmienił chyba że umiesz podstawy skripta. W skrypcie tym użyłem jeszcze mojego API w php, ja go nie zdejmuję, będzie tam wisiało cały czas, ale jakby ktoś chciał z niego skorzystać to udostępniam je:

Udostępniam te API ze względu na to, że jednak są limity i pewnie nie będzie używalne jak więcej osób z niego zacznie korzystać. Wystarczy że ktoś sobie pospamuje. I to tyle z mojej strony.

• 0
11 godzin temu, Rejszpat napisał:

Udało się zrobić coś w lepszy sposób aczkolwiek nie wiem czy jest idealnym. Dziękuję z góry za pomoc @BitCrack :kappalul:

Więc, jedyne czego potrzebujesz to taki skrypt. 

Ma on jeden minus. Jest to bardzo okrojona wersja bo po prostu mnie coś trafiało ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak do tego podchodziłem i jest jak jest. Wymaga on pewnych przeróbek, także możesz poprosić kogoś żeby po prostu ci coś w nim zmienił chyba że umiesz podstawy skripta. W skrypcie tym użyłem jeszcze mojego API w php, ja go nie zdejmuję, będzie tam wisiało cały czas, ale jakby ktoś chciał z niego skorzystać to udostępniam je:

Udostępniam te API ze względu na to, że jednak są limity i pewnie nie będzie używalne jak więcej osób z niego zacznie korzystać. Wystarczy że ktoś sobie pospamuje. I to tyle z mojej strony.

Czyli w skrypcie, jedyne co muszę zrobić to podać Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!NPKODJAKIEGOSKANALU i tylko tyle?