MaTrIS 1 Opublikowano 5 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2020 Spoiler Witam, stworzyłem plugin na motd... Spoiler Proszę o przetestowanie pluginu i skomentowanie... Cytat Link do pluginu: Cytat Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 5 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2020 Może jakieś zdjęcia/ wersja / jakaś lepsza prezentacja Mogę sądzić, że jest to plugiat ponieważ author jest: Revelacyjny / Gdzie nazwa jar jest ExtractMOTD a w name i folder nosi nazwę RevoMOTD . Łączę posty. jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 5 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2020 Ciekawe... Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 5 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2020 Masz 24h na dodanie skanu, inaczej temat wyląduje w koszu. Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 5 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2020 Jakiś dowód że jesteś autorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTrIS 1 Opublikowano 6 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 marca 2020 wcześniej nazwałem to RevoMOTD ale zmieniłem... a z racji, że to w 2018 roku pisałem... to niepamiętam jak się zmieniało inne nazwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 6 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2020 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi