OpsiareK 0 Opublikowano 18 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2020 Witam, mam problem. Tworze serwer i chce skrypt na bc.. ale jak pisze to mi nie wychodzi... A mianowicie, kiedy chce aby komenda np. /bc title ble ble, to title ma byc komenda /title I ble ble ma sie wyswietlac... nie wiem jak to zrobic, prosze o pomoc Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 18 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2020 command /bc [<text>] [<text="&7Test">]: permission: chat permission message: &7Nie masz dostepu do tej komendy! trigger: if arg 1 is "chat": send "&4 [UWAGA] &8%arg 2%" to all players send "&7[&achat&7] Wyslales wiadomosc do kazdego gracza!" stop if arg 1 is "title": send all players title "&4[UWAGA]" with subtitle "&8%arg 2%" for 3 seconds send "&7[&atitle&7] Wyslales wiadomosc do kazdego gracza!" stop if arg 1 is "ac" or "actionbar": set action bar of all players to "&4[UWAGA] &8%arg 2%" send "&7[&aactionbar&7] Wyslales wiadomosc do kazdego gracza!" stop send "&8------- { &6BroadCast &8} -------" send "&8/bc &achat &7- Wysylanie wiadomosci na chacie" send "&8/bc &atitle &7- Wysylanie wiadomosci na title" send "&8/bc &aactionbar &7- Wysylanie wiadomosci na actionbarze" stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OpsiareK 0 Opublikowano 18 lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2020 23 godziny temu, xAxee napisał: command /bc [<text>] [<text="&7Test">]: permission: chat permission message: &7Nie masz dostepu do tej komendy! trigger: if arg 1 is "chat": send "&4 [UWAGA] &8%arg 2%" to all players send "&7[&achat&7] Wyslales wiadomosc do kazdego gracza!" stop if arg 1 is "title": send all players title "&4[UWAGA]" with subtitle "&8%arg 2%" for 3 seconds send "&7[&atitle&7] Wyslales wiadomosc do kazdego gracza!" stop if arg 1 is "ac" or "actionbar": set action bar of all players to "&4[UWAGA] &8%arg 2%" send "&7[&aactionbar&7] Wyslales wiadomosc do kazdego gracza!" stop send "&8------- { &6BroadCast &8} -------" send "&8/bc &achat &7- Wysylanie wiadomosci na chacie" send "&8/bc &atitle &7- Wysylanie wiadomosci na title" send "&8/bc &aactionbar &7- Wysylanie wiadomosci na actionbarze" stop dz jutro sprawdze czy dziala 23 godziny temu, xAxee napisał: command /bc [<text>] [<text="&7Test">]: permission: chat permission message: &7Nie masz dostepu do tej komendy! trigger: if arg 1 is "chat": send "&4 [UWAGA] &8%arg 2%" to all players send "&7[&achat&7] Wyslales wiadomosc do kazdego gracza!" stop if arg 1 is "title": send all players title "&4[UWAGA]" with subtitle "&8%arg 2%" for 3 seconds send "&7[&atitle&7] Wyslales wiadomosc do kazdego gracza!" stop if arg 1 is "ac" or "actionbar": set action bar of all players to "&4[UWAGA] &8%arg 2%" send "&7[&aactionbar&7] Wyslales wiadomosc do kazdego gracza!" stop send "&8------- { &6BroadCast &8} -------" send "&8/bc &achat &7- Wysylanie wiadomosci na chacie" send "&8/bc &atitle &7- Wysylanie wiadomosci na title" send "&8/bc &aactionbar &7- Wysylanie wiadomosci na actionbarze" stop niestety nie dziala jest problem z title Error: send all players title "&4[UWAGA]" with subtitle "&8%arg 2%" for 3 seconds pisze ze to nie jest text PS. mam 1.8.8 wersja Łączę posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdzikuu 42 Opublikowano 19 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2020 masz skrayfall? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OpsiareK 0 Opublikowano 19 lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2020 Godzinę temu, xdzikuu napisał: masz skrayfall? Wlasnie zainstalowalem, tylko ze nie ma errora, a za to jest type /help nie wykrywa mi tej komendy, dlaczego? Uwaga! Juz jest wszystko wporzadku! Okazalo sie ze WildSkript lub SKquery blokowalo WSZYSTKIE inne komendy z skipt! Łączę posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 19 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2020 11 minut temu, OpsiareK napisał: Uwaga! Juz jest wszystko wporzadku! Okazalo sie ze WildSkript lub SKquery blokowalo WSZYSTKIE inne komendy z skipt! To zostaw like oraz najlepszą odpowiedź Misio12320 i neQYT 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 19 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
OpsiareK 0
Witam, mam problem.
Tworze serwer i chce skrypt na bc.. ale jak pisze to mi nie wychodzi...
A mianowicie, kiedy chce aby komenda np. /bc title ble ble, to title ma byc komenda /title I ble ble ma sie wyswietlac... nie wiem jak to zrobic,
prosze o pomoc
Pozdrawiam!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi