Skocz do zawartości

[DL] Mała nakładka na Procyon Decompiler! Prosty sposób na zobaczenie kodu pluginów!

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, ostatnio bawiłem się Procyonem, i napisałem do niego nakładkę (generalnie plik otwierający Dekompiler Procyona)

Jest on dość rozbudowany, i pozwala na dekompilowanie do konkretnych lokalizacji w komputerze!

Screen:

(Sory kukubaczek XD)

Download:

Skan:

Niby małe, ale może się przydać :D

Dodałeś do tego tylko lokacje tych plików? Bo sam dekomplokator (praktycznie identyczny, tylko ty sb tam pozamieniałeś nazwy itp) posiadam od 1 tygodnia ;-; I teraz ciesz się z plagiatów :/

@up

Normalnie przeciętny użytkownik dostaje w łapy Procyona (gdy pobierze) a reszte (.bat itd) musi dodać sobie sam.

Ja mu ułatwiłem robotę ;U

Jutro bo dzis juz nie jestem na kompie :( czemu nie mozesz pobrac? Klikasz Slow download i ci sie pobiera po jakims czasie

Jutro bo dzis juz nie jestem na kompie :( czemu nie mozesz pobrac? Klikasz Slow download i ci sie pobiera po jakims czasie

Znalazłem

@top

Działa ten dekompilator!

• 1 miesiąc temu...

@up

To jest dekompilator, czyli w małym stopniu wirus który włamuje się do kodu javy xD

a tak na serio spróbuj pobrać z innej przeglądarki.

Masz 100% pewność nie ma tu żadnego wirusa ;)

@up może te antywirusy rozpoznają wirusy po wzorcach zachowań i dlatego podają taki wynik? Bo

To jest dekompilator, czyli w

małym stopniu wirus który

włamuje się do kodu javy

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Ten temat został przeniesiony z "MinecraftTryb wieloosobowyZarządzanie serwerem" do "InneArchiwum".

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...