Hejka Mam pytanie. Mianowicie, czy da się jakoś zrobić tak, żeby portale do netheru się nie "gryzły"? Chodzi o to, że jak mam serwer to każdy portal w netherze przenosi do jednego miejsca, czyli do pierwszego portalu stworzonego na serwerze nawet jeśli są one oddalone nawet o 800 kratek. I tak samo w netherze, każdy portal przenosi do jednego i nie tworzą się kolejne. Da się to jakoś obejść skriptem albo napisać coś takiego, że jak się wejdzie w portal w netherze to np, teleportuje mnie przy moim łóżku? Proszę o odpowiedź
Pytanie
Hej 0
Hejka
Mam pytanie. Mianowicie, czy da się jakoś zrobić tak, żeby portale do netheru się nie "gryzły"? Chodzi o to, że jak mam serwer to każdy portal w netherze przenosi do jednego miejsca, czyli do pierwszego portalu stworzonego na serwerze nawet jeśli są one oddalone nawet o 800 kratek. I tak samo w netherze, każdy portal przenosi do jednego i nie tworzą się kolejne. Da się to jakoś obejść skriptem albo napisać coś takiego, że jak się wejdzie w portal w netherze to np, teleportuje mnie przy moim łóżku? Proszę o odpowiedź
https://skript.pl/temat/36966-portale-do-netheru/Udostępnij na innych stronach
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi