artfulboy2 0 Opublikowano 21 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 Witam, mam problem ponieważ nie mogę wbić na serwer w ogóle. Ładuje się cały czas przy wejściu oraz jest to przez skrayfall. O to wyniki z konsoli [20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Enabling skRayFall v1.9.7 [20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Yay! You are running skRayFall 1.9.7! [20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Nathan and Lewis you. [20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Cooking Bacon... [20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Getting more bacon for the army of citizens... [20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Got bacon for the EffectLib partical ninjas! [20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] No Votifier Found! *Checks oven for finished bacon* [20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Bacon holograms found [20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Enabling general 1.8/1.9/1.10/1.11 bacon! [20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Getting the extra special 1.8.4 - 1.8.8 bacon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 21 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 Godzinę temu, artfulboy2 napisał: Ładuje się cały czas przy wejściu oraz jest to przez skrayfall. Skoro jesteś taki pewny to się go może pozbądź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 artfulboy2 0 Opublikowano 21 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 Muszę to mieć na serwerze, jest to dodatek do skryptu czyli title Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 149 Opublikowano 21 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 38 minut temu, artfulboy2 napisał: Muszę to mieć na serwerze, jest to dodatek do skryptu czyli title Ale tu żaden błąd nie wyskakuje to chyba błąd czego innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 21 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 48 minut temu, artfulboy2 napisał: Muszę to mieć na serwerze, jest to dodatek do skryptu czyli title Odinstaluj go, i zobacz czy możesz wejść i sprawdzaj tak też inne pluguny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 artfulboy2 0 Opublikowano 22 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2020 Odinstalowałem i można wejść, ale ja muszę go mieć na serwerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 22 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2020 Do Skripta w wersji 2.3 jest dodany efekt na wysyłanie action bar oraz title. artfulboy2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 artfulboy2 0 Opublikowano 22 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2020 Bedzie dzialalo na spigocie 1.8.8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 artfulboy2 0 Opublikowano 22 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2020 Oraz nie mam takiej wersji skripta i nie ma takiej na internecie, gdzie moge ja znalezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 22 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2020 50 minut temu, artfulboy2 napisał: Oraz nie mam takiej wersji skripta i nie ma takiej na internecie, gdzie moge ja znalezc? No skoro nie ma jej na internecie to znaczy że nie istnieje. 53 minuty temu, artfulboy2 napisał: Bedzie dzialalo na spigocie 1.8.8? Ja chciałbym tylko powiedzieć że wersja 1.8.8 ma już kilka lat i nie jest wspierana przez żadne pluginy. Instalując ja na serwerze, musisz liczyć się z faktem że będą występować liczne problemy z pluginami, których naprawić się nie da. Pozostają ci wiec trzy opcje: Musisz pogodzić się z faktem że skrayfall tobie nie działa i żyć bez niego. Musisz zrobić serwer na nowej, w miarę wspieranej wersji, tj. 1.12+ Musisz sprawdzić wszystkie stare wersje pluginu skrayfall, instalować je po kolei i testować aby dowiedzieć się, która ci działa poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 artfulboy2 0 Opublikowano 22 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2020 Ale mordo, wszystko mi działa na innym hostingu a na tym określonym nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 artfulboy2 0 Opublikowano 22 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2020 Muszę mieć ten dodatek na serwerze, a coś mi wyskakuję o bacon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 22 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2020 54 minuty temu, artfulboy2 napisał: Muszę mieć ten dodatek na serwerze, a coś mi wyskakuję o bacon. To sprawdź kilka wersji pluginu SkRayFall. Poza tym ja mam jakoś Skript 2.1.2, wersja serwera 1.8, a SkRayFall 1.9.14 i bez problemu mi działa. Jeśli można wiedzieć to na jakim hostingu ten plugin nie chce Ci zadziałać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 artfulboy2 0 Opublikowano 23 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2020 CraftHost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 149 Opublikowano 16 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2020 Ale plugin, nie może niedziałać przez hosting Jedyne co może być przez hosting to brak np. Autoaktualizacji bo blokuje porty albo jakieś adresy ip, ale raczej te hostingi nie blokują neQYT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
artfulboy2 0
Witam, mam problem ponieważ nie mogę wbić na serwer w ogóle. Ładuje się cały czas przy wejściu oraz jest to przez skrayfall.
O to wyniki z konsoli
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi