Skocz do zawartości
  • 0

Problem z skrayfall

artfulboy2
 Udostępnij

Pytanie

Witam, mam problem ponieważ nie mogę wbić na serwer w ogóle. Ładuje się cały czas przy wejściu oraz jest to przez skrayfall.

O to wyniki z konsoli

[20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Enabling skRayFall v1.9.7
[20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Yay! You are running skRayFall 1.9.7!
[20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Nathan and Lewis <3 you.
[20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Cooking Bacon...
[20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Getting more bacon for the army of citizens...
[20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Got bacon for the EffectLib partical ninjas!
[20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] No Votifier Found! *Checks oven for finished bacon*
[20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Bacon holograms found
[20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Enabling general 1.8/1.9/1.10/1.11 bacon!
[20:49:22] [Server thread/INFO]: [skRayFall] Getting the extra special 1.8.4 - 1.8.8 bacon!

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
50 minut temu, artfulboy2 napisał:

Oraz nie mam takiej wersji skripta i nie ma takiej na internecie, gdzie moge ja znalezc?

No skoro nie ma jej na internecie to znaczy że nie istnieje.

53 minuty temu, artfulboy2 napisał:

Bedzie dzialalo na spigocie 1.8.8?

Ja chciałbym tylko powiedzieć że wersja 1.8.8 ma już kilka lat i nie jest wspierana przez żadne pluginy. Instalując ja na serwerze, musisz liczyć się z faktem że będą występować liczne problemy z pluginami, których naprawić się nie da. Pozostają ci wiec trzy opcje:

• Musisz pogodzić się z faktem że skrayfall tobie nie działa i żyć bez niego.
  • Musisz zrobić serwer na nowej, w miarę wspieranej wersji, tj. 1.12+
  • Musisz sprawdzić wszystkie stare wersje pluginu skrayfall, instalować je po kolei i testować aby dowiedzieć się, która ci działa poprawnie.

• 0
54 minuty temu, artfulboy2 napisał:

Muszę mieć ten dodatek na serwerze, a coś mi wyskakuję o bacon.

To sprawdź kilka wersji pluginu SkRayFall. Poza tym ja mam jakoś Skript 2.1.2, wersja serwera 1.8, a SkRayFall 1.9.14 i bez problemu mi działa. Jeśli można wiedzieć to na jakim hostingu ten plugin nie chce Ci zadziałać?