Grex 58 Opublikowano 21 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 Błąd: [Skript] The ping expression is not supported on this server software. Jak zrobić aby %player's ping% działało? Spigot 1.12.2, Skript 2.4, SkQuery 4.1.1, Skellet 1.9.8, WildSkript 1.8. Jeszcze jedno. Nie działa 'send to all players'. Nie wyskakują błędy, ale nie wysyła się wiadomość. I kolejna sprawa, aby w GUI zrobić nową linijkę trzeba dodać '||' jednak to nie daje linii, ale zamienia się w taki dziwny dwukropek. Screen: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 21 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 (edytowane) 41 minut temu, Grex napisał: Błąd: [Skript] The ping expression is not supported on this server software. Jak zrobić aby %player's ping% działało? Spigot 1.12.2, Skript 2.4, SkQuery 4.1.1, Skellet 1.9.8, WildSkript 1.8. Zamieniłem Spigot na Paper i Ping działa. Zostały jeszcze dwa problemy. 41 minut temu, Grex napisał: I kolejna sprawa, aby w GUI zrobić nową linijkę trzeba dodać '||' jednak to nie daje linii, ale zamienia się w taki dziwny dwukropek. Screen: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To też naprawione. 'with lore "linia 1" and "linia 2" Został jeden błąd, którego nie umiem naprawić. Edytowane 21 stycznia 2020 przez Grex Łączę posty. Notatka dodana przez Briks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _MicX_ 51 Opublikowano 21 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 options: pingmessage: &aTo jest twój ping ping: &c%player's ping% command /ping: executable by: players trigger: send "{@pingmessage} {@ping}" send "Wiadomość do wszystkich" to all players Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 21 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 1 minutę temu, _MicX_ napisał: options: pingmessage: &aTo jest twój ping ping: &c%player's ping% command /ping: executable by: players trigger: send "{@pingmessage} {@ping}" send "Wiadomość do wszystkich" to all players Ping - Już działa, poprostu Spigot tego nie rozumiał (?) wgrałem Paper i działa. Jednak to send nie działa, tak samo miałem wcześniej, nie wykrywa błędu, ale mam "send "wiadomosc" to all players" i nie wysyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 21 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 loop all players: send "" to all players #inne on join: set {online::*} to all players send "" to {online::*} #z funkcja function getAllPlayers(t: text="") :: player: loop all players: add loop-player to {_return::*} return {_return} send "" to getAllPlayers() #inne function sendToAllPlayers(t: text="test"): loop all players: send {_t} to loop-player sendToAllPlayers("wiadomosc") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 21 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 4 godziny temu, xAxee napisał: loop all players: send "" to all players #inne on join: set {online::*} to all players send "" to {online::*} #z funkcja function getAllPlayers(t: text="") :: player: loop all players: add loop-player to {_return::*} return {_return} send "" to getAllPlayers() #inne function sendToAllPlayers(t: text="test"): loop all players: send {_t} to loop-player sendToAllPlayers("wiadomosc") Właśnie problem jest taki, że tak jakby nie działa wyrażenie "to all players" ale błędy nie wyskakują. Jak mam tak: send "wiadomosc" to all players jest 0 błędów, ale nie działa. Nic nie wysyła. a jak mam tak: loop all players: send "wiadomosc" to loop-player to też 0 błędów, ale nie wysyła. Ale już np: send "wiadomosc" to player działa. I właśnie nie działa 'all players' ... Nie posiadam WildSkript jak coś ... Bo nie działa mi z PaperSpigot'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 617 Opublikowano 21 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 (edytowane) Nie działa ci bo Skript 2.4 jest do wersji 1.13 - 1.15 Ostatnia aktualizacja dla 1.12.2 była bodajże w wersji Skripta 2.3.7 Edytowane 21 stycznia 2020 przez PanMaruda Grex 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paweU 64 Opublikowano 10 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Grex 58
Błąd: [Skript] The ping expression is not supported on this server software.
Jak zrobić aby %player's ping% działało?
Spigot 1.12.2, Skript 2.4, SkQuery 4.1.1, Skellet 1.9.8, WildSkript 1.8.
Jeszcze jedno. Nie działa 'send to all players'. Nie wyskakują błędy, ale nie wysyła się wiadomość.
I kolejna sprawa, aby w GUI zrobić nową linijkę trzeba dodać '||' jednak to nie daje linii, ale zamienia się w taki dziwny dwukropek.
Screen:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi